Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

ziyaretcixy 28-06-2008 04:55 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

selamlar arkadaslarr nasılsınızzz

bigci 28-06-2008 04:58 PM

berk sagol senden naber

ziyaretcixy 28-06-2008 05:00 PM

noolsun biraz takılayımda moral depolayım diye geldim işte smiliyface

bigci 28-06-2008 05:05 PM

maksak muhabbet yani :D bende yigene oyun arıyom pc de bi tane ooyun yok bnede sagdan soldan indiriyom offf yigenler basdı eviii :D ablammın toplantısı varr ufak olan kucagımda öbürüde dıyııııııııııı bana oyun acccccccccccccccccccccc die basımın etini yiyoooo bende ona gore oyun yokk :D hep doom 3 reSİlent evel gibi psikopatca oyunlar var bı kac tane ınıyo bakalım rahatlıycam

ziyaretcixy 28-06-2008 05:17 PM

bende Carom3d.com dan bilardo oynuyorum online... okadar gerçekçi ki başından kalkamıyorum... üye oluyosun programını indiyiron ve bağlanıyosun super

bigci 28-06-2008 05:22 PM

ben de 6800 g force ekran kartı 250 gb hard disk var:D sabit disk 3 e bölünü fdc :D d karısık c program e ful oyun cakılı ve azına kadar dolu d ye yukluyoru m yeni oyunları :D 5 kere bitirdigim oyunu siliyorum oyun&film benden sorulur askere gitmeden evel vcd dvd dukkanımız vardı binanın altınde :D ne arasan turkiye piyasasına girmeyen oyunu ben oynuyodum :D
sen punisher 2 yi oynadınmı ? oynayamazsın cunku turkiyeye giriş tarighi 2009 :D ben o oyunu bitireli en az 1 sene oluyo :D turkiyedeki satıs izni 2009 da galiba ama ben :d 1 sene oluyo rahat bitireli :D kafadan catlak bi oyun meraklsıyımdırda :D

birmutluluk 28-06-2008 10:23 PM

herkese iyi akşamlar.. eve yeni geldim.. yorulmuşum insan gezerkende yoruluyor güzel bir gün geçirdim ailemle allah kimseyi ailesinden ayrı bırakmasın tender45

bigci 28-06-2008 10:26 PM

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evine hg o zaman :D benim gibi yap sende rahatlıycaksın uzan koltugunaa koy bi dvd film :d ki benim gibi yapma film koy sadece ben su anda elm sokagı kabusun izliyorum :d al eline kolanı ve mısır cipsini film izle rahatlatıcı oluyo :D

dogan_blade 28-06-2008 11:02 PM

bigci baba nasılsın yine karşılaştık smil56 ben pek oyun oynamıyorum bende film izlemyi severim en iyisini yapıyorsun

bigci 28-06-2008 11:05 PM

yaaaa akşam akşam msnde bi kıza catdık ya:S bni tanıyo adımı biliyo cep nomu biliyo nerde oturdugumu biliyo arabamın plakasını dahi biliyo :S cam acdı ama kendini göstermiyo sadece sesini duyuyom ben 98 97 den beri sanal alemdeyim beni kolay kolay kekolayamazlar harbiden kız bu :S saçını gösteriyo sadce :s kim bu yaaa:S merakdan kudurdum biri beni işletiyo ama kimmm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM.