![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 gecen banada seni uzaydan izliyorlar dost tavsiyesi ne diye mesajlar geldide fakeymiş ,senin durum tabi daha farklı valla baba hayırdır inş ne deyim smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) belki eski kız erkadaşım işletiyordur b456 olamazmı kızlar yapar ole şeyler n9598 smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaa kim buuuuu külüstür ya:s offffff zehrayı bile tanıyoooooo :S kim bu kimmmmm mahelleden awelin biri yada işyerindfen felan biri beni kekliyo ama kimmm çatlıyacam merakdannnn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci boşver atv de güzel bir film var stardada 1 den sonra var izlersen ,ben izlemeye gidiyorum iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şu an trt2 de kaliteli bir film var onu izliyorum hadi iyi geceler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ii bi daha bu cafeye yazmayım o zaan :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen bilirsin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigciiii yarın senin yarışın var ne zaman dinlencen dermişim..bigcide evde bir tane vardı, bir tanede burda oldu etti iki dermiş..peki bu iki kişi kimlermiş diye birde sorarmışım..sen şimdi boşver msn deki abuk kızları..onlar rakiplerinin sana gönderdiği ajanlar..yarın derece alamayasın diye, zihnini meşgul edip uyutmayacaklar..yarıştada seni kolayca geçecekler..kanma çocuğum sen onlara..yat uyu ve iyice dinlen bi güzel..başarıların için şimdiden kutlarım.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal ablacım haklısın da ,eğer kızla konuşmazsa da meraktan uyuyamıcak bence 44.bari konuşmayı kısa kesebilse.ama kesin biri dalga geçiyo bigci ,valla hayal ablanın dediği gibi rakiplerin işi olma ,ihtimali var.karşındakine durumunu izza et,abuk olsa da belki anlayışlı biridir.en azından boş zamanında konuşursun,merakını gidermek için.herneyse,burdakilerin fikrini es geçme derim.sağlıcakla ,sevgiyle.yarışta başarılar smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 AM. |