![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo67 ooo67 ooo67 Ben GELDİMMMMM.... smiliyface http://img237.imageshack.us/img237/4...2808hs21tt.jpg hepinizi özledim gerçekten agl34 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoş geldin sefalar getirdin melodis. actionsmile Nerelerdeydin. Kaybolmuştun. Neyse, iyi ki geldin... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar iyi geceler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin melodis sevincli,tabii öss sonrası bi tatil gerekli smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyigeceler ve tatli rüyalar hepimize kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar... Melodis hoşgeldin... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese, kimse yok mu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar... mutlu ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum... super hadi hep beraber bugün mutluluğu seçelim??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nasıl hissediyorsun mümin yorgnluk hissi var mı?ben tam düşündüüğüm saatte uyandım ama zor kalktım ve hala uykum var üstelik gece maçı bile izleyemeden uyumuşum.halbuki o coşku dolu anı yaşamak isterdim,almanyanın yenilişini izlemek bana büyük bir haz verecekti ama ben koma halde uyumuşum.sadece gece bir krampla uyandım sonra yine uykuya aynen devam:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |