Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

comte 08-06-2008 03:10 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Meninje nerelerdesin yahu... hismiley

Pek göremiyorum seni şu aralar...

Hoş geldin.... sapkal89

meninje 08-06-2008 08:49 PM

Sizi çooook seviyorum kiss3

Lier22 09-06-2008 08:57 AM

http://www.glynsatterley.com/blackwh...,%20Harris.jpg
günaydın sitem...
ve sitenin güzel insanları...
2 günde çok özlemişim sizleri...
ama tekrar ayrılacağız yarın bir 15 gün kadar sizlerden uzakta olucam...
arazide olduğumdan nete giremiyeceğim...
siteye gelirgelmez mumin kardeşimi gördüm çok sevindim... smiliyface
daha görüşemedik ama görüşecez bu gün...

disik82 09-06-2008 08:58 AM

günaydın arkadaşlar, iyi haftalar dilerim. sizinle hemen birşeyi paylaşmak istiyorum.ben normalde korku filmi izlemem çünkü beni etkiler,dün izlemek durumunda kaldım.izlediğimiz film the exorcism of emly rose izleyeniniz var mı?eğer yoksa kısaca bahsedeyim, bu hikaye gerçek bir olaydan alıntıymış, Almanya da yaşayan Anneliese Michel adlı katolik bir kızın içine rivayete göre şeytan girmiş.neyse filmde gece 03:00 sıralarında kızın yanık kokusu alarak uyanmasıyla olaylar başlıyor.bu arada filmin diğer kahramanlarıda genelde saat 03:00 sularında aynı şekilde uyanıyor. sebep ise şeytanlar bu saatte gelirlermiş hristiyanlıkta sanırım öğlen saat 03:00 kutsalmış şeytanlarda tabi tam tersini kullanıyorlarmış:)neyse falan filan, filmi izledikten sonra korku hissetmedim ama gerçek olduğunu düşünmek biraz tedirgin etmedi değil.neyse ben sakin sakin uykum geldi yattım sonra tahmin edin saat kaçta uyandım 88a saat 03:00 tü ay sonra sinirlerim bir bozuldu arkadaşlar uyumak mümkün mü kafamda senaryolar.bu muhtemelen bilinçaltımın bana oyunu saat 03:00 te uyandırmak ama bu gece aynı huzursuzluğu yaşamak istemiyorum, sizce ne yapayım?akıl verin bana lütfen.şu an işteyim ve saat 03:00 ten beri uyanığım:(
sevgiler herkese,iyi haftalar tekrar...

MuminOKAN 09-06-2008 09:09 AM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın sitem...
ve sitenin güzel insanları...
2 günde çok özlemişim sizleri...
ama tekrar ayrılacağız yarın bir 15 gün kadar sizlerden uzakta olucam...
arazide olduğumdan nete giremiyeceğim...
siteye gelirgelmez mumin kardeşimi gördüm çok sevindim... smiliyface
daha görüşemedik ama görüşecez bu gün...

günaydın. buluşmaya geleceksin değilmi? 22 haziran'da ki.

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar dilerim. sizinle hemen birşeyi paylaşmak istiyorum.ben normalde korku filmi izlemem çünkü beni etkiler,dün izlemek durumunda kaldım.izlediğimiz film the exorcism of emly rose izleyeniniz var mı?eğer yoksa kısaca bahsedeyim, bu hikaye gerçek bir olaydan alıntıymış, Almanya da yaşayan Anneliese Michel adlı katolik bir kızın içine rivayete göre şeytan girmiş.neyse filmde gece 03:00 sıralarında kızın yanık kokusu alarak uyanmasıyla olaylar başlıyor.bu arada filmin diğer kahramanlarıda genelde saat 03:00 sularında aynı şekilde uyanıyor. sebep ise şeytanlar bu saatte gelirlermiş hristiyanlıkta sanırım öğlen saat 03:00 kutsalmış şeytanlarda tabi tam tersini kullanıyorlarmış:)neyse falan filan, filmi izledikten sonra korku hissetmedim ama gerçek olduğunu düşünmek biraz tedirgin etmedi değil.neyse ben sakin sakin uykum geldi yattım sonra tahmin edin saat kaçta uyandım 88a saat 03:00 tü ay sonra sinirlerim bir bozuldu arkadaşlar uyumak mümkün mü kafamda senaryolar.bu muhtemelen bilinçaltımın bana oyunu saat 03:00 te uyandırmak ama bu gece aynı huzursuzluğu yaşamak istemiyorum, sizce ne yapayım?akıl verin bana lütfen.şu an işteyim ve saat 03:00 ten beri uyanığım:(
sevgiler herkese,iyi haftalar tekrar...

sanırım film konstantin e benziyor. gece izlemek ne derece heyecanlı biliyorum ama bunun yatıp uyuyacağını da düşünmek gerek.
ben, oda da çıtırtı sesleri geliyor diye astral a çıkamıyorum, tırsıyorum, sen korku filmi izliyorsun. cesaretinden dolayı tebrik ederim.

bilinçaltın saat 3ü hatırlattı. ama korkulacak bişey olmadığını düşünüyorum. sen kendine başka telkinler vererek durumu kendi lehine çevirebilirsin. bak biraz kanun sesi iyi gelir. radyonu aç. super

disik82 09-06-2008 09:27 AM

korku filmi beni bozuyor ona eminim:) bu arada mümin sen astrala çıkabiliyor musun ki?deneyimlerini öğrenmek isterim:)sevgiler...

MuminOKAN 09-06-2008 09:35 AM

işte bilgisayar masası, elbise dolabından ses gelmese belki çıkacam. normalde çıtırdamayan esyalar nedense çıtırdamaya başlıyor. anlamadım dusun
tırsıyorum. napim. bi kaç sene önce -belki 6 - 7 sene oluyor. internet benim hayatımda pek bi öneme sahip değil.- bu gibi mevzulardan habersizdim. kendimi bir kaç defa uyuyorken gördüm, korktum ve uyandım. şimdi o günleri özleyerek anıyorum.

MuminOKAN 09-06-2008 09:41 AM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
korku filmi beni bozuyor ona eminim:) bu arada mümin sen astrala çıkabiliyor musun ki?deneyimlerini öğrenmek isterim:)sevgiler...

yardımcı olması açısından gma arkadaşımız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rt=0;board=149

(((( hatta direk link: http://rapidshare.com/files/11460172...ction.rar.html ))))
linkinde doğal ortamda ingilizce telkin bulup bizle paylaşmış saolun. tavsiye ederim. telkin anlaşılmayacak karışıklıkta değil. konuşmacı çok sade ve teker teker konuşuyor. -olması gerektiği gibi- super

MuminOKAN 09-06-2008 09:45 AM

kaave isteyen??? f678h

disik82 09-06-2008 09:51 AM

teşekkür ederim linke bakacağım ama telkinle olabilecek birşey mi acaba bu çünkü gece uyandıktan sonra başka şeyler düşünmeye çalışırken uykuya dalar gibi oluyorum ama sanki biri beni dürtüyor hayda yine uyanıyorum anladınız mı huzursuz bir uyku ve bunu da aslında ben yapıyorum farkındayım ama kendime nasıl söz geçireceğimz bilmiyorum.
bu arada astral yolculuk hakkında ufak bişiler biliyorum.bir aynanın karşısına geçip bağdaş kurup oturuyorsun ayna ile biraz geniş açı yapıyorsun yani bedenin biraz arkaya doğru meyilli,bulunduğun ortam loş olmalı ve alnına turuncu bir şey yapıştırıyorsun ve aynada sadece bu turuncu noktaya bakarak transa geçiyorsun.ilk denemelerde odanın dışına pek fazla çıkılmaması öneriliyormuş.bedenine baktığın anda vücuduna geri dönüyorsun.bunun dışında eğer bedeninin dışındayken tanımlayamadığın, garip silüetler,yüzler görünebilirmiş ama bunlar senin korku ve kaygılarının yansımasıymış,korku hissettiğin anda da sanırım bedenine dönüyorsun.bana çok ilginç gelmişti bu tür bir deneyim ama asla yapmaya cesaret edemem:) smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 PM.