![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaybettiniz 1546tlk! abaroooowww gitti tlk larım. 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflovers cim bu oyunu bilmek gerekmiyor gülüm...ben ilk başladığı dönemlerde de oynardım böyle değildi... blook |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar baya bi para gitmiş üzüldüm Ama size bir sır vereyim mi. Kumarda kaybetmemenin tek yolu nedir biliyor musunuz ? Oynamamak. smiliyface Çünkü, 10 kazanırsanınz, 100 gider. Bu bir kural malesef. Hepsinde aynı... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ama mehmet kardeşim burda öyle olmuyorduu... kizgin1 ayy.neyse giden tkl olsun...sevgili forumuma feda olsun...ben medi yapıcam... hih33 |
Kumarda kaybeden aşkta kazanırmış ya. super Böyle düşünün, bardağın dolu tarafı işte size. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın demek için biraz geç oldu ama yinede günaydın veya tünaydın dostlar... hismiley kahve içen varmı? smiliyface http://www.beyazsofra.com/uploads/%5...5DDSC00321.JPG |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın.Ben alırım bir kahve çok iyi olur. sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM. |