![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba ben gülsüme çok geç bir saatte giriyorum ama hayatım değişti tam anlamıyla çok güzel bir site buraya üye olmakla sizin gibi değerli insanlarla tanışmaktan onur duyuyorum.ben bu siteye yeni girdiğim için bilmediğim konularda sizden bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.şimdiden çok teşekkür ediyorum.bende sizler gibi hayatımın tam anlamıyla değişeceğine inanıyorum.yorumlarınızı bekliyorum.hepinize saygı ve sevgilerimle... kiss hepinize iyi geceler... uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese iyi haftasonları..... kiss3 uyanın artık canım ne bu alaaaaaaaaaa sevincli çok güzel bi gün ...süper hissediyorum kendimi... cilgin897 o güzel dualarınız için teşşkkürler ...kendime geliyorum artık 8977 uyanan radyoyu açsın yayını açtım music45 http://www.hizliresim.com/2008/7/20/624.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın efemmm sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Güzel bir gün diliyorum size. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar siirokul clapping herkese iyi haftalarrr |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tünaydın neseli56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaslar korkularla nasıl yüzleşilir bilen varsa yardım etsin.ben korkularımı düşünüyrum canlanıyorlar ama tükenmiyorlar bi türlü 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşegül'cüm yüzleşmek için NLP en iyi yol diye düşünüyorum.Korkularına Deep-Peat da yapabilirsin.Önemli olan düşünüp büyütmek değil,çözüme ulaşabilmek,bundan kurtulabilmek. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 AM. |