![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese,herkese mutlu bir hafta diliyorum... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar. herkese mutlu bir hafta diliyorum... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugünün konusu ne?öğretici eğlendirirci umut verici bişilerden bahsedelim... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyface uyku nedir ve neden uyanılmak istenmez?? dusun uyanmak nedir ve kaç çeşittir? smil56 uyanmak için ne yapmak gerekir? ooo67 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın... hismiley sabah erkenden gelmişler... smil56 eğitici öğretici mesajlara bile başlamışlar... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok mu zor du yaf bu soru??? dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uyku:depresyon`da oldugunuzda ya da sikintilarinizdan kurtulamiyorsaniz en cok ihtiyaciniz olan $ey..(alıntı) uyanmak: çalar saatinin en münasebetsiz yerde çalmasıdır,onu parçalamak istersin,yaaa yine mi die çığlık atar bugün işe gitmemek için ne bahane uydurayım die düşünürken ayılma ve kendine gelme halidir. uyanmanın çeşitleri oldukça fazladır.ben en berbatlarından birini söledim.koğuş kaalllllkkkk,kızııımm uyan saat kaç oldu geç kalıcan, bibibibip bibibibip, alooo napiosunnn???(münasebetsizin biri arar) vs.... y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydıııııın! hepimize dostlar, ben daha dünün etkisindeyim bugüne geçemedim. pek geçecek gibi de hissetiyorum ya hayırlısı.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pazartesi gerçeği insanın yüzüne tokat gibi iniyor değil mi? smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kalkın bakalım biraz sipor bisiklet hareket blissy yapın. ben uyurum herkes için. smiliyface gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |