![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ceren ben sana hızlanmış kurs veririm girlhaha ama banada soğuk içicek ikram ediceksin tamam mı? f678h Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili shaman nasıl siteye resim eklenir anlatmış.Umarım size yardımcı olur. Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım duru'cum ben resim eklemeyi biliyorum.Biliyorum da o kayfe resimlerini,pasta börek çörek nerden bulucam onu kestiremiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Senin bildiğini zaten biliyorum ama bilmeyen arkadaşlar var diye sevgili shamanımızın yazılarını buraya kopyaladım. s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers google amca söylesin sana, görsellerden gir. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Caribbean kahve istemiyorum soğuk bişey istiyorum dedim sende ****mı anladın?Teşekkür ederim ama şöyle sade gazoz falan tarzı olursa daha iyi olur.Çok şeymi istiyorum? sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) istediğin gazoz olsun, hangisini seviyorsun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |