![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) höhöyttttt wave noluyo bakim burda.. ben geldimmm hismiley *zeyneb* mrb... sapkal89 hoşgeldin t678 ooo bakıyorum hemn uyum sağlamışsın kahve fln iyi çalışılmış girlhaha kahve dedin can evinden vurdun bizimkileri sevincli ve tabi benide bak hemn yapıyorum kendime şimdi kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) afiyet olsun melodis´cim, bu ara dogumgününmü vardi bilmiyorum ama IYIKI DOGDUN, nice mutlu senelere smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gülüm hoşgeldin.Nasıl geçti akşam parti falan yaptınız mı pasta neliydi ne hediyeler geldi.Bu 3 soruya derhal cevap istiyorum y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşkkür ederim zeynep (p'le yazsam olur mu?) evet dün doğum günümdü en azından ben öyle biliyorum annem karıştırmadıysa hep şüphe etmişimdir acaba 6-7-11-12 flnda düz hesap 10 diyelimmi dediler acaba diye khkh56 khkh56 kimliğimde 28 yazıyor çünkü girlhaha girlhaha neyse 10 diyolar ya o gün kutlucaz artık k8908 sevincli hoşbuldum begocum akşam bişey yoktuda gündüz arkadaşlar fln vardı işte öyle küçük toplantı gbi bişi amannnnnn bu yaştan sonra bide parti mi yapcam kendime girlhaha pasta çikolatalıdı cnm,hediyeler söylenmez girlhaha yok o parasıydı dimi olsun ben değiştirdim y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Senin bugün değiştirme modun devreye girmiş anlaşıldı.B yerine p,Redflowers'a bego,para yerine hediye. y789 Hadi öyle olsun bakalım.Söyleme sen dur ben sana yapıcağımı bilirim. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 ben her daim değişim içersindeyim cnm beğenmediysen geri alalalım sayın Redflowers hih33 aman napcaksın bana bak çok korktum şimdi dlckrn khkh56 Alıntı:
tekrar teşkkür kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
b ile yazsan sevinirim melodis´cim smil56 tekrar nice mutlu yillara ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar herkese merhaba bu aralar kafamı çok kurcalayan bir soru var bu kadar şeyle ugraşıyoruz,telkinler,iki nokta çakralar biçok arkadaşım gibi bende birşeyler yapmaya çalışıyorum.önemli olanın içselleştirme oldugunu birsürü ugraştan sonra anladım.oshonun dedigi gibi idrak ama idrak kendi kendine olan birsey siz ugrasıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz basladıgınız noktadasınız.bu kadar sözü içselleştirme yada idrakla ilgili deneyimi olanların paylaşması için yazdım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aysegülll sen osho mu okuyosun... bende de var tam takım... farkındalıktan başlamıştım en son şu an ego yu okuyorum... 2006 dan buyana ... hayran oldum adama sen nasıl buldun... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burdaki birçok insan gibi evet bende osho okuyorum.en çok düşündügüm şey ise farkındalıkla birlikte negatif düsüncelerin bir anda bırakılacagını ve bunun kendi kendine olacagını söylüyor.yılan görüp sıçramak gibi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM. |