![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siz aranız da kaynatın bakalımm suzzy redflowers ve emooşş hih33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam canım sen yatıyorsun herhalde.Hadi sana iyi geceler khkh56 Gel buraya geellll sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Artık ben Bile korkuyorum zap edememeye başladım saten seneye gidiyo satıyom dobiyi geçen sene sıfır bi araba ve 18 bin ingiliz pountumu diyolar ne ondan teklif etdiler vermedim ama bu sene köye amcama onun koyun sürüsüne vercem cünkü artık besleyemiyom cevremdeki insanlara zarar veriyo geçen gün ben tutmasam birine saldırıyodu ben saten alısdım kötü bi amacı yok beni vee dükkanımızı koruyo ama ben konusunda cok hassas bana biri fzla yaklassın banaa zarar vericegini düşünüyo nasıl ayrılacaksam ben dobişimdenn gucama aldıgımda daha bi 2 haftalıkdı taçyaprak abla geliyom yakında yanına söyledim satende smiliyface görürüz o zaman sıcakları |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neyse sözümü geri aldım çok kıskanç gördüm kendimi n9598 herşey zamanla demi ttli3 |
|
-yıllık izne ayrıldım yoldayız geliyoruz dedi aa34 2-3 saniye kadar cevap veremedim aa34 - nie geliyornuz ya benim evim tatil köyünemi benziyor kardeşim gidin antalyayaaaa!!! dedim. -seni tanımasam bizi istemiyorsun dieceğim dedi girlhaha bendeki cevap aynen yazıyorum terli345 -o zaman abi sen beni tanımıyorsun bence dl67 demiş bulundum abim kahkahalara boguldu.yegenler pcyi çökertti.ancaga zaman bulupda pc sorununu hallettim. ancagaa.... |
gülüm...canım cananım...başımızın tacı taçyaprağımız...oyy...oyy...kıyamam ben sana yahuu... kiss3 |
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Suzzy'cim kayboldun birden.Messenger esir mi aldı Emel'i görünce.Tek hassas taçyaprak değil yani lütfen sad456 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM. |