![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nerde bu 9 gizli kimsecikleri göremiyoom dışarıya da baktım gizlice bizi kesen kimse yook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben valla kimseyi kesmiyom Ben kasap değilim hem ben ormancıyım benim görevim ağaç kesmek değil ağaç dikmek |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mesaj kaygısına son khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi bak taçyaprak bak gizlenmişler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
en fazla ceren senle dalga geçer sayfada gördüm hala mesaj yazamadın diye khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya o gizlilerden biride ben olabilirmiyim acaba ::) beni görüyomusunuz siz arkadaşlar? taçyaprak ,novoo başka kim varsa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] ben kimseden korkmuyom gizlenmiyom sevincli tipim öyle gösteriyo korkum yok dobim var sevincli dobiyi salsam gerci buraya cok kişiyi kapar ama dobi gibi sadık bir koruyucum oldugu sürece kimseden korkmam gerçi saten korkmam bu boy pos eee nabıyonuz N'b3R siniz hayat nasıl gidiyo havalarda baya sıcaklaşdı sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
arada bir bak şuralara yahu...ay çok sevindim canım....nasılda özlemişim yaa...bak kızıcam artık... kizgin1 bıraktın bizi diye... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İnsanın kalbi bu kadar mı temiz olur ya.Hoşgeldin Emel.Suzzy le seni çekiştirdik bu akşam 12389 y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) görüyoz biz de bi sistem var herkesi gösteriyoo hatta şu msn de seni engelleyenleri bile görebiliyon izmir daha sıcaak inan bu arada bigci |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM. |