![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayyy canlarım benim iyilermi çok sevindim. ttli3.Söylemiştim onları korurlar diye mlk34 İkisinide öp,kokla benim için kiss3 kiss3 kiss3 Çok sevindim çoookkkk şükür iyiler.. blissy(maaşallah) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım Mücevherim duyunca çok üzüldüm neyseki şimdi iyilermiş .Allah sana ve yavrularına iyilik, sağlık ve sıhhat versin.Bende çocukların kabakulak çıkarmasını hatırladım bir an.Önce Gamze sonra Mustafa 18 gün sonrada ben çıkardım en ağırda ben geçirdim.Anne olmak kolay değil onlar iyileşiyor ama bizde yürek kalmıyor.Canım seni ve güzel kızlarını öptüm Allaha emanet olun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... Yeni güzel bir günden hepinize merhaba... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese djj |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın millet nasılsınız iyisinizdir inşallah super ben dede oldummm blissy blissy bu yaşda nasıl olacak tabiki dobim [ köpegim] baba oldu dolayısıyla bende dede oldum sevincli dobinin karısı meraklı dün akşam saatlerinde 3 erkek 3 kız sivas kangal [dobi] sibirya kurdu [meraklı] kırması 6 köpek dünyaya getirdi biri öldü ama olsun genede o kadar mutluyumki gözlerim parıldıyor resmen mutlu olmak cok guzel bir şey |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah dedeli nineli büyütsün sevincli tebrikler alk78 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) izumi tşk ederim ama nineleri yok gulensmiley sadece dedeleri var oda ben yani onlar benim torunlarım gözlerini bile açmadılar daha çok küçüklerrr elime almaya korkuyorum onları sevincli saten dobi yanasdırmıyo yavruların yanına çok hırçınlaşdı babalık iç gidüsü böle bi şey her halde ben baba değilim onu anlamam meraklıda anne oldu oda aynısı çok hırçın anne babalar böle oluyo demek smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba herkese.Tünaydın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim ablacım.Yemek molası verdim.Programı çözmeye çalışıyorum sabahtan beri.Baya bir dosya birikmiş onları girdim güzel bir iş.Yalnızım kimse yok.Olsa da kendime ait bir odam var y789 Rahatsız eden olmayacak yani.Sadece dosya yığınları pc ve ben.Evde yaptığımın aynısını burada yapıyorum.Patron çok iyi akşam yazıcam ayrıntılı. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |