Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

duru79 11-08-2008 06:57 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Ayyy canlarım benim iyilermi çok sevindim. ttli3.Söylemiştim onları korurlar diye mlk34
İkisinide öp,kokla benim için kiss3 kiss3 kiss3 Çok sevindim çoookkkk şükür iyiler.. blissy(maaşallah)
Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45
hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96

Mustang 11-08-2008 07:40 PM

Canım Mücevherim duyunca çok üzüldüm neyseki şimdi iyilermiş .Allah sana ve yavrularına iyilik, sağlık ve sıhhat versin.Bende çocukların kabakulak çıkarmasını hatırladım bir an.Önce Gamze sonra Mustafa 18 gün sonrada ben çıkardım en ağırda ben geçirdim.Anne olmak kolay değil onlar iyileşiyor ama bizde yürek kalmıyor.Canım seni ve güzel kızlarını öptüm Allaha emanet olun. kiss3 kiss3 kiss3

Lier22 12-08-2008 08:49 AM

Günaydın dostlar... Yeni güzel bir günden hepinize merhaba... hismiley

teoman_ 12-08-2008 09:45 AM

günaydın herkese djj

melodiss 12-08-2008 09:56 AM

Günaydın.....

http://www.resimmotoru.com/data/medi...ek_sevgili.jpg

bigci 12-08-2008 09:58 AM

Günaydın millet nasılsınız iyisinizdir inşallah super

ben dede oldummm blissy blissy bu yaşda nasıl olacak tabiki dobim [ köpegim] baba oldu dolayısıyla bende dede oldum sevincli dobinin karısı meraklı dün akşam saatlerinde 3 erkek 3 kız sivas kangal [dobi] sibirya kurdu [meraklı] kırması 6 köpek dünyaya getirdi biri öldü ama olsun genede o kadar mutluyumki gözlerim parıldıyor resmen mutlu olmak cok guzel bir şey

pakguc 12-08-2008 11:29 AM

allah dedeli nineli büyütsün sevincli
tebrikler alk78

bigci 12-08-2008 12:34 PM

izumi tşk ederim ama nineleri yok gulensmiley
sadece dedeleri var oda ben yani onlar benim torunlarım gözlerini bile açmadılar daha çok küçüklerrr elime almaya korkuyorum onları sevincli saten dobi yanasdırmıyo yavruların yanına çok hırçınlaşdı babalık iç gidüsü böle bi şey her halde ben baba değilim onu anlamam meraklıda anne oldu oda aynısı çok hırçın
anne babalar böle oluyo demek smiliyface

Belgin ∞ 12-08-2008 12:39 PM

Merhaba herkese.Tünaydın.

Belgin ∞ 12-08-2008 02:51 PM

Teşekkür ederim ablacım.Yemek molası verdim.Programı çözmeye çalışıyorum sabahtan beri.Baya bir dosya birikmiş onları girdim güzel bir iş.Yalnızım kimse yok.Olsa da kendime ait bir odam var y789 Rahatsız eden olmayacak yani.Sadece dosya yığınları pc ve ben.Evde yaptığımın aynısını burada yapıyorum.Patron çok iyi akşam yazıcam ayrıntılı. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM.