Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayatimdegisti 16-06-2008 06:45 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Banka'nın faizleri çalışmadığı için kaldırdım. Yani bir bakima tmsf el koydu bankaya... 12389

Banka kalktıktan sonra herkesin o bolume yatirdiği tlk puanlarinin hesabina geri gelmiş olması gerekiyor. dusun
Eğer geri gelmediyse tekrar aktif hale getirebilirim.

MuminOKAN 16-06-2008 06:48 PM

patron paracıklar yok. yaw cd istecektik. y789

mangal mı dedi biri? derty

Belgin ∞ 16-06-2008 07:05 PM

Evet mangal dedi biri.31 Haziran'da herkesler davetlimdir.Etleri sen al mümin.okan gerisini ben pay ederim gelecek kişilere.Mangalla mangal kömürü de benden.Hadi yine iyisiniz.İnsaflı günümdeyim.

MuminOKAN 16-06-2008 07:16 PM

çok saol. insaflı gününün şanslı kişisi olmak mutluluk verici. 31 haziranda istanbul kanadını bostancı yada küçükyalıdan alırsın. saat 8 de bekliyoruz. smiliyface kaç kişi olacak. sağdan bi sayalım. sonra soldan sayarız.

MuminOKAN 16-06-2008 07:19 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Banka'nın faizleri çalışmadığı için kaldırdım. Yani bir bakima tmsf el koydu bankaya... 12389

Banka kalktıktan sonra herkesin o bolume yatirdiği tlk puanlarinin hesabina geri gelmiş olması gerekiyor. dusun
Eğer geri gelmediyse tekrar aktif hale getirebilirim.

aktif ama 45000 tkl ye yeterli paran yok diyor y789

bigci 16-06-2008 07:29 PM

sigrt56
offf beynim catlıyorrrrr karıncaların ayak sesleri bile beynimde zonglamaya yol acıyo hasta olmakdan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sigrt56

disik82 17-06-2008 08:47 AM

günaydın herkese...işte allahtan yeterli param yok bakın benimde böyle dertlerim olacaktı:)

iyimser bakmaya çalıştım...

bigci 17-06-2008 08:50 AM

günaydin herkeze arkadaslar mutlu ve umutlu günlerrrrr

MuminOKAN 17-06-2008 09:43 AM

günaydın arkadaşlar.

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın herkese...işte allahtan yeterli param yok bakın benimde böyle dertlerim olacaktı:)

iyimser bakmaya çalıştım...

yaw cip alacaktım ben o paraylan ama banka infinito. neyse araba isteyen varsa hedaye edebilirim.

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
günaydin herkeze arkadaslar mutlu ve umutlu günlerrrrr

bigci serkanım iyisin dimi? sabah çorbanı içtin mi. şşş hacı şimdi olacak bi işkembe basacan sirkeli sarımsağı. uuuufff yemede yanında yat. super

bigci 17-06-2008 09:47 AM

yok usta ya domates corbasına yok diyemem ben domates corbası yapmıs anacıgım sabagın köründe babamla beraber içdik o işe gitti bende age of empiers oynucakdım vaz geçdim az play station takılıyım ham lamısım yaaa :d rovaşata atana kadar parmaklarım arıdı :D işkembe yemegin pişisini duyarsan görürsem kimse yediremez o yemegi bana pişerken kokusu midemi bulandırıyo yiyemiyom :( hele bide görürsem iyyyy sevmem :d ama pişdimmi 1 tencere olsun dayanamaz yerimmm offff :D aklına nerden geldi yaa :d hazırını yaptırıyım bari canım bi cekdiqi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM.