![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar kafemizde alkollü içecek yasaktır. alkolsüz olarak ne arzu ederseniz var hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pardon... hafif yoldan çıkmış gördüm kendimi utananadam |
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yorgunluğuna verdik arkadaşım sung66 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar bugün erkenden geldim (gececiydim de)cafeye bakalım kimler var arkadaşlar bu cafede herşey iyi hoş da ikramlarınız beni öldürecek,fazla iştah açıcı özellikle bigci insanın eli bu kadar da bol almaz ki |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] hoş geldin ablam yaa ablam nabalım insanları seviyoruz gönüllerini ferah tutmaya calısıyoruz sevincli ne ise ben gidiyom eve su lattopda bi ip degişdirebilsem varya kötü şeyler yapacamda degişmiyo namussuz ne ise çavvvv size iyi sohbetler dobinin mamasını verip eve gidiyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaa arkadaşlar alkolden bahsetmeyelim demişsiniz yaa artık çook geç benim aklım çelinde çokktan zaten hafif keyifsizim hafifden bişeyler mi içsem acaba dusun şu arpa suyundan yapılan şeyden 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar bu alkol nerden çıktı kafemizde sigara ve alkol kullanılması yasak.Ayrıca reklamıda yasak bakın zabıtalar görürse kapatırlar içki satıyorsun diye sonra dövmeye kalkarlar lütfen bir daha olmasın arkadaşlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |