Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

sanemce 25-08-2008 07:30 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

arkadaşlar kafemizde alkollü içecek yasaktır. alkolsüz olarak ne arzu ederseniz var hismiley

bigci 25-08-2008 07:34 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kafemizde alkollü içecek yasaktır. alkolsüz olarak ne arzu ederseniz var hismiley

[b] ben içmiyom yaaa saten sevincli mumin istedi beni bozuyo alkol ben kola içerim soguk ve buzlu sevincli sen ne içiyosn ablacıgım ikram ediyim kola içermisin soguk yada bi meyve suyu

MuminOKAN 25-08-2008 07:40 PM

pardon...
hafif yoldan çıkmış gördüm kendimi utananadam

ceren18 25-08-2008 07:43 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı

[b] ben içmiyom yaaa saten sevincli mumin istedi beni bozuyo alkol ben kola içerim soguk ve buzlu sevincli sen ne içiyosn ablacıgım ikram ediyim kola içermisin soguk yada bi meyve suyu

khkh56

bigci 25-08-2008 07:44 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
pardon...

[b] bence sen sarhos oldun aga sevincli cerenhemsom yanındaki arkadaş ikizinmi yoksa bendemi kafayı buldum sevincli

sanemce 25-08-2008 07:45 PM

yorgunluğuna verdik arkadaşım sung66

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
pardon...

taçyaprak 25-08-2008 07:51 PM

selamlar bugün erkenden geldim (gececiydim de)cafeye bakalım kimler var

arkadaşlar bu cafede herşey iyi hoş da ikramlarınız beni öldürecek,fazla iştah açıcı

özellikle bigci insanın eli bu kadar da bol almaz ki

bigci 25-08-2008 07:53 PM

[b] hoş geldin ablam yaa ablam nabalım insanları seviyoruz gönüllerini ferah tutmaya calısıyoruz sevincli ne ise ben gidiyom eve su lattopda bi ip degişdirebilsem varya kötü şeyler yapacamda degişmiyo namussuz ne ise çavvvv size iyi sohbetler dobinin mamasını verip eve gidiyim

taçyaprak 25-08-2008 07:54 PM

yaa arkadaşlar alkolden bahsetmeyelim demişsiniz yaa artık çook geç benim aklım çelinde çokktan

zaten hafif keyifsizim hafifden bişeyler mi içsem acaba dusun

şu arpa suyundan yapılan şeyden 44

cedrus48 25-08-2008 08:44 PM

Arkadaşlar bu alkol nerden çıktı kafemizde sigara ve alkol kullanılması yasak.Ayrıca reklamıda yasak bakın zabıtalar görürse kapatırlar içki satıyorsun diye sonra dövmeye kalkarlar lütfen bir daha olmasın arkadaşlar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.