![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaptığınız sekrıtlar ikinoktalar reikiler dualar meditasyonlar alternatif olarak ne yapıyorsanız tez zamanda ola inşallah. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar herkese derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
İnşallah inşallah.Öyle olursa nikah şahidim sensin Mümin.(gerçi ortada farkedilen bir ben yok daha ama yakında olacak.) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın canlarım ablanıza bir şekersiz kahve verebilirmisiniz? pc05 Bütün dileklerinize amin diyorum Allah ne muradınız varsa versin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://img208.imageshack.us/img208/7168/coffeers3.jpg Afiyet şeker olsun benim canıma.Ablam hoşgeldin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Elerine sağlık sabah sabah çok iyi geldi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kahve için çok sağol super Hayatımda gördüğüm en güzel kahve . kahvesmiley Atalarımız kahvenin 40 yılı hatırı var demişler kiss3 Bu kahvenin ise bir ömür hatırı var hatta öbür dünyayada hatırı yeter. ark5 Ama fal dersen o biraz zor hiç anlamam dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın, herkese günaydın, güzel, b ereketli,huzurlu, anlayışlı, bolluk ve bereket içinde sevdiğiniz insanlarla dolu bir hafta diliyorum. Görüşmek istedikleriniz , kavuşmak istedikleriniz yanınızda hep beraber içelim kahvelerimizi........ Sevgiyle kalın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Selam N'ber Nasılsınız keyifler nasıl offff yogun bi gündü işleri askere indirip çay mahanesiyle yazaneye kaçdım isteyen varmı çay ama sanayi çayı acı çay sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM. |