![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) var hem de buyuk boy annem almış benim de , hatta dünya kupası mıydı hani milli takımın süper oyandığı ,işte onun hatıra ambalajlıları çıkmış khkh56 khkh56 ay canım cekiyo yavaş yavaaaş hayırrrrrrr sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heheheh görmüştüm eveeet onu, yiyecek ya hemen şişmanlayacan ya, dikkat et biraz kendine aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma biraz aldım zaten dusun ama daha fazla almamam lazım kesinlikle kizgin1 aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi ya zaten tahmin etmiştim seni, şişmanlamış gibisin baksana sesin kalın çıkıyor aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şaşkın şaşkın bilmem aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biraz dumur oldun galiba, neyse fazla moralini bozmayayım iyisin hadi yine. aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayat beni neden yoruyorsun, madem çok günah,oyunu sen bozuyorsun. sebebi çook…. şeytan diyor ki yanaş şuna, adını anma sataş şuna, deli kader seni karşıma, çıkaracak mı bilen yok can üzülür buna taş değil, çekilecek gibi aşk değil, bu gönül her şeye aç değil, doyuracak mı bilen yok . redflowers ta yok ya yazdıklarıma dumur olacak aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben bu şarkıyı seviyorum ama çoğu sarkıyı dinleyemiyorum sözleri depresyona soktugu için sevsem deee kizgin1 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şarkıların sözleri seni nasıl depresyona sokuyor? dusun anlamadım kii |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamamı değil belki ama bazı satırları mesela "hayat beni neden yoruyosun,oyunu sen bozuyosun" mesela "deli kader çıkaracak mı seni karşıma" bunlar bana serbest bırakmaya ugrastıgım birilerini devamlı hatırlatıyo dinledikce |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |