![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier Merhaba ben açacaktım kafeyi ama uyuya kalmışım.Yedek anahtar varmış sende kafeyi açmışsın bakıyorum.Bitki çayları dolaptaydı.Bulabildinmi bilmiyorum.Şuanda içecek ne var Bugün şöyle rahat rahat bir alıç çayı içeyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar... abi sana zahmet oluyor ama bende herzamankinin en sertinden alsam fena olmaz... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese günaydınlar, Lier'ciğim yine döktürmüşsün . sabah sabah çok iyi gitti. Uzun süredir şiir okumuyordum senin şiirlerinle yeniden okumaya başladım. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben bugün kapiçino(yazışa bak sevincli) istiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serpil ablacım Lier bugün yine farklı uyanmış.Lier karaları çıkar beyazları giy hemen.Modunu değiştir.Bak güneş hep bizim doğuyor.Tamam bu günlerde biraz fazla yakıyor ama yine de doğuyor. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende istiyorum kahve.. sevincli şöyle en keskinlerinden olsun.. pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu orman görüntülerine bayıldım çok güzeller... Güzel bir sade kahve iyi giderdi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar çok çok teşekkür ederim... dün tarlaya gittim çalışmaya... güneş gerçekten de yakıyor... sizin sevginiz de bir başka türlü... mesajları görünce moralim düzeldi... smiliyface hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... burda kafeyi genelde ben açarım cedrus48 ... (şaka tabi..) ceren18 tebrikler... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok yoğun çalışıyorum sitede sadece bulunabiliyorum... cevap yazamadığım için kusura bakmayın... hepinizi çok seviyorum... bana kolay gelsin... bisiklet bisiklet bisiklet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |