Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Belgin ∞ 09-11-2008 09:09 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Bak bak awayy hanım kayıplara karıştı.Afiyet şeker olsun perilice.Fal falan karıştırma sakın ama o konuda anlaşalım aa34

awayy 09-11-2008 09:20 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bak bak awayy hanım kayıplara karıştı.Afiyet şeker olsun perilice.Fal falan karıştırma sakın ama o konuda anlaşalım aa34

Meyve sıkacağımı bi kontrole gitmiştim de y789
Pericim bence o hamarat falan diil ben bu resmi daha önce görmüştüm arak bu clapping

Şimdi kızdın mı smil56

Belgin ∞ 09-11-2008 09:26 PM

Sence?

pisiii 09-11-2008 09:30 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
http://up.negatif.com/fotolar/487/21...4569c29d41.jpg

Kahveler hazır efenim.2 tane fazla oldu belki misafir gelir falan diye.

ooh şunların güzelliğine bakın , yokmu bize ttli3

perilice58 09-11-2008 09:33 PM

y789 tük kahvesi olupta fal olmamak olurmu karişmam yani :)) awayy cım vallaha bilemiyom yani kızdırma istrsen sen hıh ne dersin

awayy 09-11-2008 09:52 PM

Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak girlhaha. ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor.
blissy ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar.
hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var.

ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) cilgin897 yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli

Evet eğlenceli duruyor.. ttli3
Hem ben tecrübeli sayılırım daha önce spor salonunda duvara tırmanmıştım wave
Yanımdakine sarılmak da zor olmasa gerek.. ark5
İnsanı biraz dışa döndürebilir diye düşündüm..
Ama Ankara'ya gelmem zor olur..
Ben kendime İstanbul'da bi duvar bulayım smil56

(Moderatör Hanım kızıyo diye buraya yazıyom..
Elalemin günlüğünde sohbet etme diyo bana ark5 )

Belgin ∞ 09-11-2008 09:59 PM

khkh56 khkh56 Bence de sen en kısa zamanda bir duvar bul kendine gidişat ı-ıh.(sayın üye lütfen saldırıda bulunmayınız.ben sana sohbet etme demedim ki yahu,sohbet bölümü zaten burası kolaylık olur diye dedim,daha göze hitap ediyor bu şekilde.ama yaranamazsın ki dlckrn parende atsan yaranamazsın )

pisiii 09-11-2008 09:59 PM

Alıntı:

awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

pisiii Nickli Üyeden Alıntı
valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak girlhaha. ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor.
blissy ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar.
hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var.

ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) cilgin897 yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli

Evet eğlenceli duruyor.. ttli3
Hem ben tecrübeli sayılırım daha önce spor salonunda duvara tırmanmıştım wave
Yanımdakine sarılmak da zor olmasa gerek.. ark5
İnsanı biraz dışa döndürebilir diye düşündüm..
Ama Ankara'ya gelmem zor olur..
Ben kendime İstanbul'da bi duvar bulayım smil56

(Moderatör Hanım kızıyo diye buraya yazıyom..
Elalemin günlüğünde sohbet etme diyo bana ark5 )

awaycım nasıl bişi biliyomusun
şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık bisiklet genelde ben yuvarlanırdım girlhaha
işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo.
gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun sevincli .onlarda yakalıyor aşağıda.
onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu girlhaha o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye bisiklet

perilice58 09-11-2008 10:03 PM

khkh56 khkh56 khkh56

awayy 09-11-2008 10:10 PM

awaycım nasıl bişi biliyomusun
şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık bisiklet genelde ben yuvarlanırdım girlhaha
işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo.
gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun sevincli .onlarda yakalıyor aşağıda.
onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu girlhaha o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye bisiklet
[/quote]

Evet hatırladım o kasaları smil56
Kasasız olanını daha çok yaptım ama..
Bi keresinde maaşallahı olan bi çocuk nası bi takla attıysa,
bi anda yana doğru 45 derece açıyla yana kıvrılıp daaan diye iki ayağıyla beni tepmişti kizgin1
Güven konusunda biras problemliyim kendimi nası bırakcam sadanim
Aslında üstüne gittikçe yenebilirim belki..
Var mı şekercim İstanbul'da önerebileceğin bir yer?
Ya da kişisel gelişim için böyle bişey önerir misin diye sorayım dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM.