![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bak bak awayy hanım kayıplara karıştı.Afiyet şeker olsun perilice.Fal falan karıştırma sakın ama o konuda anlaşalım aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Pericim bence o hamarat falan diil ben bu resmi daha önce görmüştüm arak bu clapping Şimdi kızdın mı smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) y789 tük kahvesi olupta fal olmamak olurmu karişmam yani :)) awayy cım vallaha bilemiyom yani kızdırma istrsen sen hıh ne dersin |
Hem ben tecrübeli sayılırım daha önce spor salonunda duvara tırmanmıştım wave Yanımdakine sarılmak da zor olmasa gerek.. ark5 İnsanı biraz dışa döndürebilir diye düşündüm.. Ama Ankara'ya gelmem zor olur.. Ben kendime İstanbul'da bi duvar bulayım smil56 (Moderatör Hanım kızıyo diye buraya yazıyom.. Elalemin günlüğünde sohbet etme diyo bana ark5 ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 khkh56 Bence de sen en kısa zamanda bir duvar bul kendine gidişat ı-ıh.(sayın üye lütfen saldırıda bulunmayınız.ben sana sohbet etme demedim ki yahu,sohbet bölümü zaten burası kolaylık olur diye dedim,daha göze hitap ediyor bu şekilde.ama yaranamazsın ki dlckrn parende atsan yaranamazsın ) |
şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık bisiklet genelde ben yuvarlanırdım girlhaha işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo. gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun sevincli .onlarda yakalıyor aşağıda. onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu girlhaha o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye bisiklet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) awaycım nasıl bişi biliyomusun şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık bisiklet genelde ben yuvarlanırdım girlhaha işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo. gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun sevincli .onlarda yakalıyor aşağıda. onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu girlhaha o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye bisiklet [/quote] Evet hatırladım o kasaları smil56 Kasasız olanını daha çok yaptım ama.. Bi keresinde maaşallahı olan bi çocuk nası bi takla attıysa, bi anda yana doğru 45 derece açıyla yana kıvrılıp daaan diye iki ayağıyla beni tepmişti kizgin1 Güven konusunda biras problemliyim kendimi nası bırakcam sadanim Aslında üstüne gittikçe yenebilirim belki.. Var mı şekercim İstanbul'da önerebileceğin bir yer? Ya da kişisel gelişim için böyle bişey önerir misin diye sorayım dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 PM. |