![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben busaate kalmazdım ama işim var. bu arada ben yayndayım. kimse dinlemiyorsa yayını kesim bari... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben birazdan yatıcam inşallah aa34 sayfayı yeniledim ama radyo çıkmadı nedense dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi ya yat sen... yeniden giriş yap istersen... radyo için... ama yatacakmışsın... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yarın erken kalkma durumum var. Kadıköy'e kahvaltıya gidicem thumbsanim o yüzden yatsam iyi olacak ttli3 iyi geceler mümin actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benimde 7de kalkmam lazım... dersaneye gdicem... ama işim de var... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse yok mu?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şimdi de ben varım ama kimse yokkk 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldıoııım ... nezamandır yoktum yaaa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldiiinn blissy blissy blissy evet ya nerelerdeydin akınberk bende seni çok merak etmeye başlamıştım dusun dusun dusun nerelerdeydin? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir şirketin web sitesi için şehir dışına gittim... mesajını aldım bu arada... özel mesaj yollayan arkadaslara en kısa zamanda yardımcı olucam :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 AM. |