![]() |
1 saat eski konuları aradım silinmiş sandım blook Altta buton varmışkaç günlük mesajları gösterelim diye 30 günde kalmış.Onu tüm mesajları göstere ayarlayınca bütün mesajlar göründü sevincli Kendimi çok cahil gördüm y789 Sabahtan beri arıyorum |
Nerde o buton ayol.. sevincli Bak ben de bi saat onu arıycam şimdi bulamıyom sayfa altlarına bakıyom ama .. Hangi sayfadayken çıkıyor ::) Eski mesajları bulmak için de 2 nokta mı yaptın yoksam y789 |
awayy aradigin butonu burdan bulabilirsin..sagda ust de Profiliniz butonuna bas, daha sonra sol tarafta ayarlar ozellikleri tikla, o sayfada istedigin ayarlari yaparsin umarim kolay bulursun |
Alıntı:
sevgiler |
Saol Su_Durucum.. Benimkinde standart seçili herhalde o şekilde kalmalı.. Ya da 40 mesaj göster'i mi seçmeliyim.. dusun Neyse yerini öğrendim dener dener dururum artık sevincli |
Alıntı:
|
dün gece atakan beyle butonları türkçeleştirdikk. Bu sayede forum kullanımı biraz daha iyi hale geldi... Zamanla eskisinden Daha harika bir forum olduğunu anlamak zor olmıcak |
Ellerinize sağlık Akın Berk.Çok güzel olmuş art56art56 |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum emeği için...956k |
Akın Berk ve Atakan Bey her ikinize de teşekkürler 956k ilk başta çok yadırgamıştım forumun yeni halini ama sevmeye başladım sankim wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |