Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Belgin ∞ 29-11-2008 08:02 PM

1 saat eski konuları aradım silinmiş sandım blook

Altta buton varmışkaç günlük mesajları gösterelim diye 30 günde kalmış.Onu tüm mesajları göstere ayarlayınca bütün mesajlar göründü sevincli

Kendimi çok cahil gördüm y789 Sabahtan beri arıyorum

awayy 29-11-2008 08:43 PM

Nerde o buton ayol.. sevincli
Bak ben de bi saat onu arıycam şimdi bulamıyom sayfa altlarına bakıyom ama ..
Hangi sayfadayken çıkıyor ::)
Eski mesajları bulmak için de 2 nokta mı yaptın yoksam y789

Su_Duru 29-11-2008 09:33 PM

awayy aradigin butonu burdan bulabilirsin..sagda ust de Profiliniz butonuna bas,
daha sonra sol tarafta ayarlar ozellikleri tikla, o sayfada istedigin ayarlari yaparsin

umarim kolay bulursun

Su_Duru 29-11-2008 09:37 PM

Alıntı:

awayy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90464)
Nerde o buton ayol.. sevincli
Bak ben de bi saat onu arıycam şimdi bulamıyom sayfa altlarına bakıyom ama ..
Hangi sayfadayken çıkıyor ::)
Eski mesajları bulmak için de 2 nokta mı yaptın yoksam y789

Eksik tarif etmisim , bulundugun sayfada ust tarafda Profiliniz tikla, daha sonra girdigin sayfanin sol tarafinda ayarlar ve ozellikleri, daha sonra secenekleri duzenle tikla, ordan ayarlarini yaparsin

sevgiler

awayy 29-11-2008 10:04 PM

Saol Su_Durucum..
Benimkinde standart seçili herhalde o şekilde kalmalı.. Ya da 40 mesaj göster'i mi seçmeliyim.. dusun
Neyse yerini öğrendim dener dener dururum artık sevincli

Su_Duru 29-11-2008 10:12 PM

Alıntı:

awayy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90476)
Saol Su_Durucum..
Benimkinde standart seçili herhalde o şekilde kalmalı.. Ya da 40 mesaj göster'i mi seçmeliyim.. dusun
Neyse yerini öğrendim dener dener dururum artık sevincli

canim ayni yerde bi sonraki "standart-konular-tarihi" ve Bütün konulari göster secebilirsin

ziyaretcixy 30-11-2008 12:55 PM

dün gece atakan beyle butonları türkçeleştirdikk. Bu sayede forum kullanımı biraz daha iyi hale geldi... Zamanla eskisinden Daha harika bir forum olduğunu anlamak zor olmıcak

Belgin ∞ 30-11-2008 01:03 PM

Ellerinize sağlık Akın Berk.Çok güzel olmuş art56art56

hayatimdegisti 30-11-2008 01:09 PM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90519)
dün gece atakan beyle butonları türkçeleştirdikk. Bu sayede forum kullanımı biraz daha iyi hale geldi... Zamanla eskisinden Daha harika bir forum olduğunu anlamak zor olmıcak

Akın bey türkçeleştirdi ben de dosyaları ftp den attım..y789
Teşekkür ediyorum emeği için...956k

sanemce 30-11-2008 01:16 PM

Akın Berk ve Atakan Bey her ikinize de teşekkürler 956k

ilk başta çok yadırgamıştım forumun yeni halini ama sevmeye başladım sankim wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM.