![]() |
evet bende alışmaya başladım artık...blissy hatta baya hoşuma gitti burası...ve daha da düzene giricek zamanla...arkadaşlar ellerinize sağlık... atakan bey siz de bir kaç gündür hem forumla hem bizlerle sabırla bıkmadan uğraştınız...rt67 sorularımızı yanıtladınız...elinizden geleni yapmaya çalıştınız... aynı şekilde shaman'cığımıda az uğraştırmadım....O0 çok ama çok teşekkür ederim... actionsmile |
ya site ne zaman değşti kendimi çok yabancı hissediyorum bu haline alışamadım |
selam arkadaşlar. kaave yokmu ? |
Kahve yok puding var yer misin sevincli |
Kahve mi istemiştiniz.. Bunu beğenirsiniz umarım..actionsmile http://www.hizliresim.com/2008/11/30/9117.jpg |
selam güzel insanlar.... |
forum sitenin değişikliği biraz yabancılaştırdı bizi... ufak tefek hatalar vermesi şimdilik normal ama,uzun sürmez umarım... |
sürekli yenileniyor neyseki Atakan Bey'in ve yardım eden diger arkadasların ellerine saglık.gerçi hala teşekkür butonuna basınca yasaklanıyorum ama olsunsevincli |
dün bir ara üstteki menü uçtu... ooo67 neyseki sonra ufak bir operasyonla geri getirmiş atakan bey terli345 |
Arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra sonunda girebildim:) Yalbız nick'imizi nasıl değiştirebiliriz?yada değiştirebilirmiyiz?:) tema ya alışmakta sıkıntı çekiyorum bende başlarda... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM. |