![]() |
Ynt: HAYATIMIZI DEĞİŞTİREN DAYANIŞMA HATTI redflorwercım bi köpüklü türk kahvesi ikram etsen de içsek dün gece fal kapattım kendime salyangoz ve kartal çıktı smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım sen yapıver de biz içek. wave Çok işim var yahu.4 koldan sarıldım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaşlar burayı yeni keşfettim gününüz her günkünden güzel olsun güzel bir pazar kahvaltısı hazırlayacağım simit,krem peynir,yumurta,sıcak bir bardak çay,zeytin ,domates,reçel,marmelat ....tabi gazeteyi unutmamak lazım buyrun kahvaltıya beklerim kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvaltılar bitti hadi kahve içip keyif yapmaya derty |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
Kızdın mı smil56 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim yok canım ya ne kızması.ben yazarım öyle benim işim gücüm yazmak smil56 yazar olmayı düşünüyorum büyüyünce aa34 (meyva sıkıcağına selam söyle,şöyle bir nar portakal karışık yapsın bana ) |
|
Yannızlıktan oldu valla deli değilim sadanim rt67 Şimdi de senin günlüğünü taciz ediyom sanırsam y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://up.negatif.com/fotolar/487/21...4569c29d41.jpg Kahveler hazır efenim.2 tane fazla oldu belki misafir gelir falan diye. |
kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM. |