Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayat kadere inat 11-06-2009 10:12 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha

bayşegül 11-06-2009 10:48 AM

hayat kadere inat
oglunuz ve sizin için ne büyük basarı masallah
her zaman herşey gönlünce olsun.....
her cocuk bir degil işte inşallah büyük oglun da daha iyiye gider

aquariel 14-06-2009 11:53 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466173)
kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha

Sevgili hayat kadere inat ne kadar sansli bir annesin. Buyuk oglun icin uzulme krzm67. Bende okul hayatim boyunca cok parlak bir ogrenci degildim ama zorla kapak attigim universiteyi bitirdikten sonra is hayatinda cok basarili oldum sapkal89
kahvesmileyBenim oglum 4,5 yasinda. Dilerim ki onun universiteyi bitirdigi gunu gorurum. Ama anaokulu ogretmeni bir yazi yollamis ; Cok vicdanli ve iyi tavirlari olan bir cocuk O0. Kendisinden kucuk siniftaki cocuklari koruyor ve yardim ediyor. Siz anne-babasina tsk ederim demis.

emeel 15-06-2009 10:50 PM

merhaba ben yeni çok yeni üyeyim siteyi kuantum fiziği araştırıken buldum ve hayatımın nasıl değişeceğini merak ettim.burda kimse varmı?

aquariel 17-06-2009 01:35 AM

Hosgeldin Emeel,
Biz buradayiz ve inan bana cok kisa bir sure icinde fark edeceksin ki en guzel sitelerden birisindesin. Siteyi ziyaret etmedigin gun kendinde bir eksiklik hissedeceksin. Hele ki mp3'leri indirir ve duzenli olarak dinlersen, kendindeki olumlu degisiklikleri de hissedeceksin.
Sevgi ve mutluluklar....

Ring 17-06-2009 07:30 AM

Ben siteyi dün gece kişisel gelişim üzerine bir şeyler araken farkettım amacım motivasyonumu sağlayıp ders çalışmaktı.
Bu siteyi farkettikten sonra neler mi yaşadım aslında ilk amacım telkinlere göz gezdirip siteye bir daha girmemekti.Yani gerek olmaz diye düşünüyordum.Neyse telkinleri indirdim başladım dinelemeye bir yandan indiriyorum bir yandan dinliyorum derken 3 saat kadar dinlemişim.Daha sonra yarın okul var diye yatağa girdim.Müzik dinleyerek uyumayı sevdiğim için telkinleri açık uyudum.Hiç güvenmiyordum telkinlere asllında ama bilinç altı önyargı kabul etmez gerçeğiyle karşılaştım.
Şimdi söylediklerime belki guleceksınız ama uyumaya çalışırken zinde kalma gune zinde başlama telkini ile her şey berbat oldu.Saat 3.30 da yatağa girdim hala dim dik ayaktayım.Valla ne diyeceğimi bilmiyorum hayatımda ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Sanırım bu site benim vaz geçilmezim olacak.Herkese kucak dolusu selamlar.Yeni güne merhaba...

aquariel 17-06-2009 07:52 AM

Hosgeldin Ring,
Dilerim sinavin iyi gecer :-)) Telkinleri dinleme konusunda yapman gerekenler site kuruculari tarafindan cok guzel anlatilmis. Once onlari okumani tavsiye ederim. Tecrube konusuyor :-)) Bende senin gibi yapmistim :-))
Sevgi ve mutlulukla...

Ring 17-06-2009 08:43 AM

mrb aquariel

Aynen öyle yaptım gayet sabırsız hatta maymun iştahlı olmama rağmen sabırla siteyi geziyorum okuyorum öğreniyorum.

Guzel temennin için teşekkürler.

kaliteci 30-06-2009 02:28 AM

çok güzel bi kafe

MuminOKAN 07-07-2009 09:31 AM

biraz radyo dinleyelim mi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM.