![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa valla mahçup oldum ne güzel yazmışsın utananadam yok canım yahu abartmışsın beni dunk56 ama cidden çok konuştuk doyamadık ,ne güzel oldu di mi kahvesmiley seninle olmak keyifliydi burcucum actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne abartması canım ciddiyim tabi ki harika vakit oldu o sıcağa rağmen 44 ama akşam 18:00 den sonra ayağımda ciddi birşey oldu hala ne olduğunu bulamadım çok canım acıyor sabaha kadar geçmesini istiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın ayağım hiç iyi değil arkadaşlar sadanim uzattım dinleniyorum şimdi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun burcucum en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah allah nolduki birden bire ayagina tes bisey mi yaptin?? geçmişler olsunnn inşallahhh |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcu geçmiş olsuun..Bi doktora gitsen... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim arkadaşalr masaj yapıldı 1 saattir biraz daha iyiyim bugün dinleneceğim zorlamak istemiyorum. yarına iyi olmak istiyorum ne olduğunu bilemiyorum aslında birden oldu yorumlara göre bilinçaltımla ilgili bedenime zarar vermiş olabilirim geçecek |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok geçmiş olsun burcucum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya benim yarın akşama bi işim çıktı.... siz kaça kadar birliktesiniz aceba? geçde olsa katılabilirim yada pazar artık. sad456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bunebiçim kafe yaaa kimse yok canımsıkıldıııı ooo67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |