Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:26 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
ya benim yarın akşama bi işim çıktı.... siz kaça kadar birliktesiniz aceba? geçde olsa katılabilirim yada pazar artık. sad456

Ayşe biz hep verdiğim adreste ya da oraya yakın yerlerde oluruz sen ara beni işlerini bitirince sonuçta bugünde geç saatlere kadar birlikteyiz ve evde olacağız

BURCU GELEGEN 14-07-2007 09:28 AM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
bunebiçim kafe yaaa kimse yok canımsıkıldıııı ooo67

Kıyamam sana 44 dün akşam ayağımı dinlendirmek için pc başına geçmedim valla yoksa girerdim hoş pek işe yaramadı sanırım sabah gene basamıyordum. İşe geldim toparlanmaya çalışıyorum 2/3 saat sonra toplaşmamız olacak blissy

PSİKO 14-07-2007 10:00 AM

aaaa geçiş olsun yalnız ayak burkulmuşsa tıbbi müdahale dahilinde ayağını kullanmalısın toparlanmak için işe gidilmez ewde oturulup soğuk kompres yapılır n9598

25emel 14-07-2007 10:13 AM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
Bir süreliğine aranızda olmayacağım....

Siz beni tekrar buraya çekene kadar....

Selam ve Sevgilerimle

aha cektim gel bakalım smil56 özledim yaf terli345

25emel 14-07-2007 10:16 AM

ya burcu hayatım söylesene ayagına ne oldu uğrastırma beni hadeeee bekliyorum.ayaklar;kendimiz,başkaları ve hayatla ilgili anlayışımızı temsil eder... merak ettim hadi söylesene dusun

BURCU GELEGEN 14-07-2007 10:23 AM

Yaşadığım dalgalanmalara vuruyorum Emel durduk yerde sebepsiz oldu geçecek biliyorum döndün mü sen tatilden

25emel 14-07-2007 10:44 AM

evet derli toplu evimdeyim :D de gecmiş olsun hayatım... hani ne olduyise ona yönelik düşünce oluşturalım die ben sey ettirmiştim 44 ancak yasadıgımız her seyi dalgalanma olarak düşünmemek lazım die düşünüyorum. okudugum bir kitapta aynen şöyle yazıyordu ayak rahatsızlıkları gelecekten ve hayatta ilerlemekten korkma kaynaklıymış bunu alt edebilmek için de kişi kendi kendine hayatta neseyle ve kolaylıkla ilerliyorum gibi telkinlerde bulunmalıymış. o dönemlerde düz yolda bile yürüyemiyordum.burkuyordum durmadan bileklerimi buda eğilmezlik olarak nitelendiriyordu.ayrıca ayak bilekleri hayattan zevk alabilme durumunu temsil ediyormuş.kitap hayatın sundugu tüm keyif ve hazzı kabul ediyorum die kendine telkinde bulunmayı öneriyordu.ayrıca gitmeyi istemediğin yerlere gittiğin zamanda yasıyormuşsun ayak rahatsızlıkları 44 şükür bende çoktannn geçti bunlar sevincli

BURCU GELEGEN 14-07-2007 11:10 AM

Çok Haklısın Emel sebeplerini düşününce tahmin edebiliyorum konuşalım bir ara bunu şimdi toplaşma heyecanını yaşıyorum uy897

25emel 14-07-2007 11:13 AM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Çok Haklısın Emel sebeplerini düşününce tahmin edebiliyorum konuşalım bir ara bunu şimdi toplaşma heyecanını yaşıyorum uy897

tamm hayatım ne demek herzaman 44 yanındayım

25emel 14-07-2007 03:39 PM

ooohh sefam olsun aldım çayımı kahvesmiley geçtim köşeme manzara da her zaman ki gibi muhteşem! seviyorum ben ya ne güzel yaşamak!... http://myimgs.net/images/ipyl.jpg abantı izliyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.