![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) At sen havanı biz toplaştık daha iyi manzaramız var resimleri göndereceğim k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]uyfzDovupGU[/youtube] hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]-eOaf2f2p_8[/youtube] hadi yemek yapayım size tarifi iyi alın bak sonra anlatmam yine ona göre sevincli kuru fasulye kuru kuru fasulye benden size f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar,tatilden bugün döndüm,çok yorucuydu,Burcu yol çok uzun ve yorucu olduğu için Kemer'de konakladık,dolayısıyla Bodrum'a Pazar akşama doğru ulaştık,kaldığımız otelde Güvercinlik'te olduğu için görüşemedik.Neyse sağlık olsun,ben bişey sormak istiyorum,bir hafta boyunca telkinleri dinleyemedim,tatilden önce yaklaşık üç haftadır günde sekiz saat dinliyordum,tatilde de kendimi motive etmeye çalıştım bilmiyorum ama içimde nedenini bilmediğim bir mutsuzluk hissi oluşuyor ve ağlamak geliyor,telkinlerden uzak kalmanın bir etkisi olabilir mi sizce? Burcu bu arada çok geçmiş olsun rt67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım telkinlerden uzak kalmanın öyle bir etkisi olacagını zannetmiyorum.yani alışkanlık yapmıyor nihayetinde... bir nevi dalgalanmadır die düşünüyorum. 44 çok öpüyorum. bende bodrumda idim.gelmekde de baya zorlandım gelmek istemedim falan... terli345 bu tür şikayetler tatil sonrası normal midir zannımca f678h gerçi evime gelince bodrumu unuttum ya neyse bende ayrı bir tür vakayım sanırım sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaa bende toplaşmak istiom(aman cümle kritik yanlış anlamayın 44)bi ara berline de uğrayın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oldu canımm türkiye yi feth ettik şimdi sıra berlinde sevincli sen gelmiyormusun kardeş buralara hiç? e biz bir sürü kişi gelmek biraz zaman alabilir de o bakımdan smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben eylulde berlıne gelıcem o zaman gorusuruz ben mılanodayım sen de gelırsen buralara beklerım.. sevgıler tresor gssmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo siz gezdinizde rahatsızlık vermedim değil mi y789 vermem çünkü; bu arada bizde İzmir toplaşmasına odaklandık iyi hoş beklentimizin dışına çıktı ama şu an çok iyi vakit geçiriyoruz. Emelim o benim sorunum değil Atakan aramış aramamış sen evini topla biran önce de yeni evine taşın elbet izmir grubu senin eve misafir olacak. İzmir toplaşmasına gelemeyenler için çokkkkkkkkkkkk şey kaçırdınız k8908 k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM. |