![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatmam çok normal bende hala dalgalanma yaşıyoprum iyi değilim aslında klasik kaçışlar yapmaya devam ediyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne oluyor be... görmeyeli hepiciğiniz dalmız gibisiniz dualiteye ! yu89 yok yaf olmaz öyle kalkın bir silkelenin bakayım hele göreyim sizi... bak tatildeyim dua edin arkadaslar tepemde bekliyor. yoksa hepiciginizi iyi bir paklardım rt67 yok öyle kaçmak! kalıp yüzleşmek var!! hiç bir şey bizden daha güçlü yada daha üstün deil! herşey yine bizde yüregimizde ki sevgide saklı hadi cıkarın artık onu ortaya saklamayın bakayım hismiley çok öpüyorum sizi 1 hafta sonra görüşürüz en kötrü ihtimal kendinize iyi bakın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emelim canım arkadaşım hoşgeldin gelenmedim hafta sonu işerimi toparlayamadım evet çok haklısında sen yokken kendimle ilgili çok şeyler yaşadım konuşuruz bir ara şu ana oraya gelmekten daha önemli olan burada kendimi toplamam gerek. Bu gece de ister kaçış deyin ya da iyi birşey olsun evde olmayacağım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya kafemiz bu kadar boş olursa yakında iflas ederiz ne bu ya kimse uğramamış başlatmayın tatilinize gezmenize hadi gelin yaw s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben varım yahu bir kedi dünyaya bedeldir sevincli gelsinler tırmalıcam onları zaten bende şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisim tırmala hepsini bende gelecem az sonra az işim kaldı khkh56 gelirken papiyide getireyimde oynaşın biraz blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de burdayım ama beni unutmayın 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyfaceBen de buralardayım arkadaşlar hem de akşamdan beri canım sıkıldı bu ne sakinlik böyle kimsecikler yok dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu sayesinde secret filmini izledim şimdi koca bir kase dondurma aldim thumbsanim deymeyin keyfime yanii allahdan esinti var hee yoksa vallahi cafe de çekilmezdii sung66 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM. |