![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gözün aydın bugle. Bende bugün teyze oldum.Minik yeğenimi görmeye gidiyorum.Biraz problemliymiş herhalde inşallah en kısa sürede toparlarlar annesi ve bebeğimiz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coffe2 aldım balkona pufa kuruldum cat56 burda 8977 yau türk sanat müziği yayın saati kaçtadır millet bilen varmı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Senin de gözün aydın Eylem...Allah analı babalı büyütsün yeğenini..Toparlanır en kısa zamanda merak etme... Uğurcanım merhabalaaaar...annem koro fikrine bayıldı..artık yeni bir üyeniz var.. pisimbat sana da laf yetiştireyim bari..afiyet olsun ,sefaamm olsun... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Buglecim gözün aydın oğluna kavuşmuşsun kimbilir ne kadar özlemişsinizdir birbirinizi hasret giderirsiniz artık bol bol, senin de gözün aydın Eylemcim Allah analı babalı mutlu günlerde büyütsün, radyomuzu artık ben de dinleyebiliyorum çok güsel ya blissy blissy blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) begümcüğüm gözlerin aydın...herhalde şimdi mis kokusunu içine çekiyorsundur..eylemciğim allah dört gözden ayırmasın...anasına babasına vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oo iyiyiz bre yayınımız hazır kulaklarımızda ayrı bir zevk yegenler evlatlar hayatımızı renklendiriyor öte yandan ne güzel gündür ya rab!!!! |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geldi geldi oğlum çok şükür..Geldi de bir sahil turu attık bile..hepiniz sağolun canım arkadaşlarım..İnsanın evladından kıymetlisi yok valla.Hepimizin çocuklarını bize bağışlasın allah...AMİİİN...seviyorum hepinizi yaa..bu duyarlılığınızı... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) .MSN yi açamıyorum bu günler...MSN kendi kendine otomatik tüm çevrimiçi kişilerime garip garip mesajlar gönderiyor..Bunları ben gönderiyorum zannetmesin arkadaşlar...AVAST antivürüs programıyla 3 defa tüm yerel diskleri taradım ama yinede sorun çözülmedi..Tam yok edemiyor galiba AVAST antivürüs programı....Bunu nasıl çözeceğim...Bir belen varsa bana yardım ederse sevinirim... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]D2p0rK7yKLg[/youtube] artık havorimmm |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam ramtha insan şaşırıyor görünce yarın oğluma sorarım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM. |