Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

BURCU GELEGEN 31-07-2007 11:18 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne durgunluk arkadaşlar uğrayan yok cafemize hadi canlanın aaaa olmaz ki böyle hadi hadi k8908

Buradayız canım sessizim bu aralar ama harikayımda cilgin897

hayalayaz 01-08-2007 02:15 AM

eveeet
cafemizi ben kapatayım bari...burcumun yayının dinledim zevkle...o bet sesli kadın kimdi sahi... ama içinden geldi neşesi...söyleyiverdi iki kuple(bukle oladığını biliyorumda doğru yazdığımdan emin değilim bilen ikaz etsin..yanlış yazmayı ve konuşmayı sevmiyorum) hepinize iyi geceler vede saygılı sevgiler...

hayalayaz 01-08-2007 07:56 AM

günaydınlaaaaaaaaaar
kargayla beraberiz,o kahvaltı ediyor ben kahve içiyorum sohbet falan neolcek dünyanın hali diye soruyor, ben kendimi kurtardımda,dünya kusurmu kaldı dedim...utandı sustu...şimdi kafeyi temizletcem ona...ooooh denize karşı kahve keyfi...hepinize hayırlı işler..bol kazançlar nasip etsin rabbim

Bugle 01-08-2007 12:22 PM

Günaydın herkese,tünaydın mı demek lazım acaba?Afiyet olsun çaylar kahveler...benim de oğlum geliyor bugün...bir haftadır görmüyorum aşkımı..çok özlediiiiiiim....hepinize sevgiler... cilgin897

hayalayaz 01-08-2007 02:23 PM

gözün aydın...erkeki benim içinde öp

BURCU GELEGEN 01-08-2007 02:28 PM

Merhaba bende geldim ama farklı geliş bu pek tadım yok birazdan toparlanırım bu arada size müzik yapayım mı kiss3

nilcelep 01-08-2007 02:35 PM

herkese merhabalar.bugle gozun aydin minik oglunu benim icinde opermisin ama operken bu nil teyzeden dirsin olurmu bak bolee kocaman kocaman olsun kiss3

BURCU GELEGEN 01-08-2007 02:42 PM

Bugle gözün aydın s456
size hareketl,i hoş parçalar koydum iyi dinlenceler

Bugle 01-08-2007 04:03 PM

Hepiniz sağolun var olun canlar...öpmem mi hiç nilcim ,hayalim,burcucum....hepiniz için doya doya öpücem kurbağacığı...anneannesinden fırsat kalırsa tabii...aylardır görmedi torununu, heyecandan evde silinmedik köşe kalmadı.Tatlılar,yemekler özel bugün..sayesinde oğlumun..gelsin de bi kıçını ısırayım şunun..hepinize kocaman kucaklar..

ugurcan 01-08-2007 05:03 PM

merhaba bugleciğim .. gözün aydın.. ne hadar mutlusundur kimbilir.. darısı başıma.. benmi içinde öp erkeği .. sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM.