![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ya emel ne yapayım çokkk uykum var bugünlük affedin biliyorsunuz her zaman çok takılırım ama bu aralar yorgunum alk78 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi uykular tatlı rüyalar hayatım hismiley tabii bana da öptüm hepiciginizi hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim e biraz geç olsa da soğuk bişiler alıp köşeme geçeyim uyku falan yok bende ne gezer 4897 uykusu gelen arkadaşlara iyi uykular tatlı rüyalar diliyorum uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar yeni günün ilk mesajını yazmak istiyorum yarınlar yüzünüze yüzünüz yarınlara gülsün |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Üstüme alınıp teşekkür edeyim. Umarım iyi niyetler ve dilekler bumerang olup sahibine daha da şiddetle gelsin. (Bumerang hakkında da bilimsel bir araştırma yapmış değilim ama geri döndüğü yönünde rivayetler ve görüntüler de malum) Cafeniz üstadları konuk etmiş. Uzaktan da olsa kulak kabartmak iyi olurdu diye düşünürken mesai sonrası inisiyatif kullanarak tek başıma kalarak çalıştığım işim üzerinde yoğunlaşmanın bana getirileriyle de karşılaştırırsam dayımın yaşı 54 derdim. umurlara hitap etmek gibi kaygı da taşımıyorum. düşünüyorum ama umursamazlığa doğru da süzülüyorum. lafı da uzatıyorum. kendimce süs de yapıyorum. 3 saatlik uykuya rağmen sigortayı da yakmıyorum. eee. hiç. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu ne durgunluk arkadaşlar uğrayan yok cafemize hadi canlanın aaaa olmaz ki böyle hadi hadi k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba bir kahvede ben alabilirmiyim kedicik |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen anlatınca o radyo dönemlerini yaşamak istedim birden.Ben yetişemedim onlara bizde siyah beyaz tek kanal televizyonlar almıştı radyonun yerini |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
evet kaçıyorum eve saat 10'dan önce gelemediğim, işyerinde herkes evine giderken çalışmam gerektiği, ilk girdiğimde 4 mühendis iken bugün itibariyla işten ayrılan son arkadaşla birlikte şu an tek başıma işleri yüklenmişken kusura bakmayın off-line kaçamak oluyorum. üstelik bizim semtte 3-4 ağustosta kesileceği söylenen suyun aktığı musluklardan tısss seslerini dinliyorum. hmm sinirliyim galiba. bir çay içer düzelirim. düzelmek derken kendi normalime mi yoksa başka bir normale mi dönüşürüm bilmiyorum. çok korkunc çoook n9598 özletmek inadı??? neyi kime özleteyim. hem de inatla. bu konuya da girerim ama gözlerimdeki kıvılcım biraz sönsün. ------------ şimdi nasılım? çaya doğru hamle yapalım bakalım hayatın anlamını özetleyecek mi bana? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 PM. |