![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şuan saat 15:00 suları ve hayatımdeğişti cafesindeyim,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı,masamda içtiğim kahve fincanı ve maden sodası,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı,etraf sakin,ortam klimalı ve serin,hayatımdaki değişimleri dinliyorum gözlerim kapalı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cafede kimseler yok, ortam sessiz ve sakin, kulağımda ney sesi, hayatımdaki değişimi dinliyorum gözlerim kapalı, aklımda olumlu düşünceler, kafamda tatlı bir huzur, vücudum dingin, hayatımdaki değişimi dinliyorum gözlerim kapalı, gidiyor suçluluk duyguları, bilinçaltının gereksiz korkuları, yarının endişeleri, herbiri terkediyor benliğimi, hayatımdaki değişimi dinliyorum gözlerim kapalı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 sevincli coffe2 ben geldimmmmm blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat3500 hoşgeldinnn.... yerin hazır bak tam manzaradan sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) clapping ehhee hemencik kurulayım balkona pufumun üstüne saol emelcim gssmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba bende geldim bana yer varmi? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burada herkese yer var tabi 44 off nasıl uykum var ya catsle |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya lerzanım gözünü sevdiğim nere gidiyon daha yeni geldik hepicigimiz 44 zaten burcuda uykum var diyip duruyo şaşkın kaçacak belli terli345 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 AM. |