![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben buralardayım ama kitap okuyorum bir süredir kendime vakit ayırıyorum şimdi meditasyon yapacağım telkin müzikleri dinleyeceğim akşamda arkadaşımla yemeğe çıkacağım günümü değerlendirip keyfime bakıyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaşlar bir kaç gündür pek uğrayamıyordum misafirlerim gelmişti gulensmiley ... abimler. az önce yolculadım vee buradayımm sevincli ee anlatın bakalım ne var ne yok? sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim arkadaşlar birazdan dışarı çıkmam gerek şimdi buz gibi meyve suyumu alıp köşeme geçeyim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emell asıl haberi ben senden bekliyorum y789 bende çıkıyorum şimdi hazırlandım süslendim püslendim şöyle izmir güzelbahçe'nin deniz kenarında yemek keyfimi yapıp gelecem gogogo İnşallah güzel bir akşam olacak öptüm herbiriniiz kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 ben de geldim püfür püfür balkonda çay içiyorum korkunç gelde şu üyeleri korkutalım bu akşam cilgin897 yahu emel iyiki geldin yokluğun belli olyur utananadam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim çayımı aldım içiyorum kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canlarım benim sizleri çok seviyorum içimden geldi kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gene mi kaldım tek başıma 4 Ziyaretçi, 1 Üye (0 Arkadaşlar) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: BURCU GELEGEN |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldiiim afyon patlatıyorum sabahtan beri ne patlamaz afyonmuş ikinci fincan kahve patlamadı daha...(afyonla kahve bahane siteye daldım biyığın işvar ben sitede geziyom) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) EEEEEEE bende geldim Ablam geldi yunandan yapti frape. Kimler var bakimmm frape isteyen???????? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 AM. |