![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende bir ygs-lys adayı olaraktan internetten konu anlatımına bakmak için açtım bilgisayarı. her açtığım zaman yaptığım gşbş buraya uğramadan çıkamadım. bir yandan da Kardeşimin önerdiği telkinleri dinliyorum ve mutluyuuum... teşekkür ederim dostum beni böyle süper bir site ile tanıştırdığın için :))) <3 <3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar; Bende yeni sayılırım henüz nerde ne yapılıyor sitede dolaşarak keşfetmeye çalışıyorum. telkinlere yeni başladım henüz ne olduğunu bilmiyorum sanki iyi gibiyim. Ama çok acemiyim. Böyle acemilere yardımcı olan yüce gönüllü arkadaşlar varsa çok mutlu olacağım. Ben a sosyal biri olduğum için kolay arkadaşlık kuramıyorum çekiniyorum. Herkese sevgiler gönderiyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hey millet merhabaa yeni ismimle bi yazayım dedim (: |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dj tiesto esliginde, sogumaya yuz tutmus cayimi icerken, forumdaki dostlarin duygularini, fikirlerini ogrenmek icin siteye girmem gerektigini dusundum.. herkese kocamann merhabalar... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba.herkese güzel bir pazar diliyorum..ben de yeni sayılırım.daaha önce üye olmuştum ama uzun süredir girmemiştm buraya.dün telkinlere yenden başladım.şimdilik sosyallik arttırıcıyı dinliyorum.bu sitede insanların birbiriyle yardımlaşmaya dayalı güzel ilişkiler içinde olduğunu gördüm ve aranıza katılmak istedim.çünkü yeni insanlar tanımaya ve konuşmaya ihtiyacım var.umarım bu site herkese faydalı olur ve gerçekten hayatımız değişir :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm..:(( sersem gbiyimm.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bilirsinizzz işte sersemlik haliinii öyleee bnmkide...çok dengesiz bi ruh halim var bi iyiyim mutluyum birde bakmışın bunalım takılıyom fln bu ne dengesizlik diyorum kendi kendme..;)) yavaştan yavaştan kafayı mı kırıyorum acaba.:) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aliss cim herkeste var aynı durum. sanırım havaların dengesizliği bize yansıyor. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 AM. |