![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
dusun2 evvett haklı olabilirsin....:) superxy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldım ama kımse kalmamıs artık akşama uğrarım |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar, çoookkkk uzun zaman oldu sevgili arkadaşlarım birgün beni aradı ve "toplantı yapıyoruz katılmak istermisin ? " diye sordular... tabiiki katılırım dedim... ve çok güzel hayatım değişti arkadaşlarımı görme fırsatım oldu... bir süre şifre problemi yaşadıkktan sonra artık buradayıımmmm :) bu platformu özledim... sizleri özledim.... artık sık sık buralarda olacağım eskisi gibi... site değişmiş, tekrar alışmak zaman alabilir.. kısacası BEN GELDİİİMMMMMM :))) İZUMİ... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Hoş geldinizzzzz :) Çok çabuk alışırsınız ben yeni olmama rağmen çabucak alıştım. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) “Yapraklar gibidir çocukların da; yapraklar gibidir sana coşkuyla övgüler yağdıran, seni eleştiren, ya da seni lanetleyen insanlar; yapraklar gibidir seni itham eden, yargılayan ve mahkum eden insanlar; yapraklar gibidir seni gizliden kınayan, ayıplayan veya alaya alan insanlar da. Onların hepsi ilkbaharda doğarlar, sonra rüzgar gelir, yere savurur onları, sonra orman yenilerini üretir onların yerlerine. Geçmişte olan bütün şeylerin şimdi de olduğunu, gelecekte de olacağını düşün. Geçmişteki dramları, birbirinin aynı sahneleri gözünün önüne getir. Hadrianus’un ya da Antonius’un yahut Philip’in, İskender’in ya da Croisus’un saraylarını düşün; Sezar’ı düşün, Brutüs’ü düşün. Bunların hepsinde oyunun aynı olduğunu, yalnızca oyuncuların farklı olduğunu düşün.” Homeros’un Romalıların bilge hükümdarı Marcus Aurelius’tan bir alıntı. merhaba arkadaşlar. yukardaki yazıyı az önce okudum. çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) seni benm gbi seven bulamazsınnnnn tanrımm bu rüyadannn hiiiiççç uyandırmasınn..:)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) fox ta şifreler programını şuan izleyen var mı arkadaşlar? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hindu dinleriyle ilgiliydi konu kimse izlemiyor galiba forum ahalisinin bilgi ve fikirlerini merak etmiştim |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selamlar. Site içindeki profile mesaj gönderme yoluyla yapılan haberleşme kafamı karıştırıyor. Zaten karışığım. Buraya toplanmaya geldim. Kimse üstüne alınmasın. Belki alışamadığım için yadırgıyor da olabilirim. actionsmile Burayı seviyorum, siteyi iyi ki bulmuşum. Sevgiler.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam planner cm sen nasil istersin y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |