![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkar. İnsanlar sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten çekindiği için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten ürktüğü için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, dolu dolu yaşamadığı için.” - SHAKESPEARE - |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın site sakinleri.:) Gününüz aydın, gönlünüz şen olsun.actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gec kalmis bir gunaydinda bendennn :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet, seninki tünaydın oldu biraz.y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siteye yeni girebildimm ^-^ o zaman tunaydinn y789 nasilsin?sapkal89 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Teşekkür ederim, sen nasılsın?krz56 Bugün biraz sessiz gibi burası sanki... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tesekkurler bende iyiym y789 bilmemkii sohbet bolumune pek bakmiyo arkadaslarimiz sanirmm ::) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sohbet bölümünü değil, genel olarak siteyi kastetmiştim.krz67 İfadeler çok hoş ya.dunk56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) a pardonn y789 bizim gibi neseli insanlarada bu smiley lar yakisir dimi amaa sevincliterli345 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM. |