![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
iyiyim canım ...sen nasılsın? nasıl geçti bayram konuşamadıky789 |
Bayram yorucu ama güzel geçti. Özledim buraları.:) Sen ne yaptın bakalım? |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bayram da el öptüm ama kimse para vermediy789... Çikolata ,şekerle beni kandırdılar e bi de baklava tabisi8977.. Her zamankinden farklıydı aslında bu sefer, ilk günün sabahı hariç geri kalan saatler süperdi diyebilirim.smileydance |
buda süper..y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) beyaz jeep daha iyi gibi duruyor :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Beyaz olanı harika gözüküyor... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 4 x 4 te beyaz güzel olur,,ama bu modelde siyahı tek geçerim.... |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir güzellik yap kendine! Ve Sadece sahip olduklarını düşün; Mutlu ol onlarla! Sahip olamadıkların üzülsün senin olmadıklarına... Bir güzellik yap kendine! Keşkeleri hiç düşünme !!! Mutlu ol seçimlerinle. Bırak keşkeler üzülsün senin seçimlerine... ... Bir güzellik yap kendine!Her yeni günü senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince!..Bırak dünler üzülsün seçilmediğine... Bir güzellik yap kendine!Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!!! Bırak sevmediklerin üzülsün kalbinde yerleri yok diye... Bir güzellik yap kendine! Sev kendini kimseleri sevmediğin kadar. Mutlu ol varlığınla. Bırak seni sevmeyenler üzülsün! Yüreklerine sığamayacak kadar büyüksün diye.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.privatefleet.com.au/image...er%20Sport.jpg kiyamam ne güzel dimi:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 AM. |