![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende 40 olmadan doğurayım diyorum.... oğlum büyüdü diğerini doğurana kadar üniversite yaşına gelir... yoksa askerde bile peşindeyim çocuğun... yazık yaniiii |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siyahça ...... ben açamıyorum youtube görüntülerini......... gülemiyom da... kısanıyom valla.. bari ne var görüntüde onu söyleyi ver.. ben hayal gücümle canlandırim olayı.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nilsoy canlandırma için senin bile hayal gücün yetmez y789 Ajdar'ın çikita muz dansı var sigrt56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) akınyıldız ben çalmadım valla... şeytan almış götürmüştür... merak etme satamaz zaten geri getirir.... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy çokk merak ettim resmini tarif edermisin accık sevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) e hadi biraz hareketlenelim. yayına girdim :)) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar çekim yasası cd sini bilen varmı |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bursa'dayız sevincli 12 de eğitimimiz başlıyor, güzel enerjilerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Hepinize hepimizden kucak dolusu sevgiler. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı olsun inşallah ablacım imkanım olsa ben de gelsem keşke... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nerelerdesin sen hayırsız? Özledik ablacım, bir gittin anca y789 Hoşgeldin kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |