![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mümin henüz uyanamayanlar için canlı bişeyler çalsan dusun2 music45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hımmm ,radyo ...e hangi radyooo rt67 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yayın sabahtı. ama birazdan yine yayına geçeriz. -- mesela şimdi 15:04 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.suturunleri.com/bilgiler/...sut_220805.jpg Akınyıldız'cım, Gülpor'cum sıcak süt dedim ama tüp bitmiş y789 Bu saatte kapalı bizim tüpçüler sevincli İdare ediverin artık, napalım kiss3 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) siyahçam ne güzel şeymişsin sen ya( resmini gördümmm ).... hem zeki hem esprili birde üstüne güzel... kadayıf üstü kaymak gibi valla.. birde benim pazuları görsen çogu insanın bacakları bile o kadar kalın değil.. platesciler sinir oluyorum tv de.... benden onlar gibi 2 tane çıkar ... |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin merhaba aranıza ben yeni katıldım beni kabul edip onaylamanızı bekliyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin hoşgeldin evimize şiir oldun dilimize şanal gecesi şanal gecesi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 AM. |