![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kediniz çarşıya çıkıyor eğer sıcaktan asfalta yapışmaz yada eriyip buhar olup bulutlara karışmaz isem akşam dönerim mmmmmmmmmmaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Hayal'e ulaştım ruhsal ve bedensel gayet iyi herkese selamları var toplantıyı ben organize ediyorum herşey çok güzel olacak yarın akşamda nasipse Hayal'e gideceğim. Benim evde olmasını uygun gördük çok sıkıldığımız zaman atarız kendimizi sahildeki kaferlerden birine Göztepe çok basit bir yer konak >Alsancak her yerden ulaşım var ve göztepe sahilindeki iskeleyi herkes bilir kime sorsanız oraya yakınım gelecekleri karşılayabiliriz uygun yerden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevindim.. bişi sorcam.. bu günlüklerim sayfası aktif değilmi. bende bi günlük açmak istedim ama yeni konu aç bulamadım. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?board=282.0 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tşk ederim. link iyi oldu, hemen yazdım. beklerim sayfama, günlüğümün hatrına bu akşam çaylar benden.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar hafta sonu buluşmaya gelenlere sesleniyorum özellikle fal bakıp da bilmiyorum diyen olursa yakarım 44 başınızın etini yirimm utananadam ben fal isterem ona göreee gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sen gel fallar senin olsun Ayşe'yede bakacaz hem ben sana bakmadım mı khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ama ben bi de canlı istiommm bakcan demek aslan burcum beee oleyyyy cilgin897 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 98569 kahvesmiley Ben geldim kimsecikler kalmamış yine geçeyim şöyle köşeme bir çay içip kapatırız artık Burcucum fal meselesini unutmadım uygun bir zaman da bakıverirsin artık yaaa ben de sizlerle görüşmeyi çok isterdim ama maalesef şu an böyle bir imkanım yok ama olsun kalbim sizin yanınızda olucak . herkese sevgiler kocamannnnnnn öptüm hepinizi actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet elifim keşke burada olsaydın kapanmadı bugün kafemiz ya bende varım bahçeye kedi yavruları girmiş onlarla ilgileniyordum pisimbatım gelse de sevse şunları 44 FATMA BAKACAZ TAMAM aslıymış kızdırma ama ya beni ben harbi bakmıştım o an sana dusun nilgün msn adresin yok bende sen beni ekle arkadaşım ya |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM. |