Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

PSİKO 18-10-2007 11:18 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

en yukarda prolfil var ordan
ve hoşgeldiniz sitemize

yorgunruh 18-10-2007 11:26 PM

çok sağolun :)

pisimbat 18-10-2007 11:36 PM

hoş geldin yorgunruh umarım biraz cat56 sever yada psikoloğumuza gider yada telkinleri dinler yazar çizersiniz ,sitemizde site sahibi dışında çevirmenimiz,dr.muz kedimiz (ben yani) reikiki uzmanımız ,hayatın her dalında yaşamaya çalışan üyelerimizle hizmet vermekteyiz köşenizi seçin hoş ve sefa geldiniz

ben sitemizin cat56

25emel 18-10-2007 11:52 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
emelim tresoru bende merak ediyorum..şimdi bir arkadaşla konuşurken sordum..ona tresoru..sonradan yanlış kişiye sorduğumu farkettim...onlar birbirlerini tanımıyorlar..ben kafaya taktım ya ..artık önüme gelene soruyorum..seyahattedir inşallah güzel güzel geziyordur..

telefonla konuştuk yeni bir işe girmiş vallaha nesesi pek yerinde idi(sanki yani bana öle geldi 44) hersey yolunda hayalimmm gelir yakında oda ttli3 laf aramızda pek alışmışım istisnasız her gün msn den konuşurduk şimdi sanki yeri boş kaldı gibi rt67 kameraları açardıkta yemek tarifi verirdi aa34 aa34 harbiden biz aştık olayı aa34 aa34

25emel 18-10-2007 11:54 PM

slm yorgunruh hoşgeldin sapkal89 de nie yorgunruh merak ettim? ::)

PSİKO 18-10-2007 11:55 PM

oooo emel kankam buralara uğrarmıydın özlettin kendini ya

pisimbat 19-10-2007 12:00 AM

bacım nerdesin yahu sen cat56

25emel 19-10-2007 12:04 AM

ugramammı öslüyom sizleri bea nöbet cıkısıyım uykuya adadık kendimizi yarın gece yine var nöbet rt67 dinleneyim dedim.of ya ben sıkıldımmm hep işş hepp işşş tuh788

hayalayaz 19-10-2007 12:10 AM

coşkunruh aramıza hoşgeldin safalar getirdin..(ismini yanlış yazmadım telkinleri dinledikçe senin tercihinde buna benzer bir isimden yana olacak eminim)..tekrar hoşgeldin..saygılı sevgiler..

25emel 19-10-2007 12:21 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
coşkunruh aramıza hoşgeldin safalar getirdin..(ismini yanlış yazmadım telkinleri dinledikçe senin tercihinde buna benzer bir isimden yana olacak eminim)..tekrar hoşgeldin..saygılı sevgiler..

mantıklı hpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.