![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en yukarda prolfil var ordan ve hoşgeldiniz sitemize |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok sağolun :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoş geldin yorgunruh umarım biraz cat56 sever yada psikoloğumuza gider yada telkinleri dinler yazar çizersiniz ,sitemizde site sahibi dışında çevirmenimiz,dr.muz kedimiz (ben yani) reikiki uzmanımız ,hayatın her dalında yaşamaya çalışan üyelerimizle hizmet vermekteyiz köşenizi seçin hoş ve sefa geldiniz ben sitemizin cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm yorgunruh hoşgeldin sapkal89 de nie yorgunruh merak ettim? ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo emel kankam buralara uğrarmıydın özlettin kendini ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bacım nerdesin yahu sen cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ugramammı öslüyom sizleri bea nöbet cıkısıyım uykuya adadık kendimizi yarın gece yine var nöbet rt67 dinleneyim dedim.of ya ben sıkıldımmm hep işş hepp işşş tuh788 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) coşkunruh aramıza hoşgeldin safalar getirdin..(ismini yanlış yazmadım telkinleri dinledikçe senin tercihinde buna benzer bir isimden yana olacak eminim)..tekrar hoşgeldin..saygılı sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM. |