![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ağlama daha beter su yapcan ortalığı şaka bi yanada ya bu sitedeki çoğu kişi böle hafifşeylere ağlıosunuz böleyse hayat bi nebze ağır şeylerde acaip travmalar yaşarsınız lütfen o gözyaşları değerli ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) agl34 agl34 agl34 agl34 evet haklısın gene alt kattan şikayete gelebilirler....... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla bende üst ka tımdan şikayetçiyim bi çocukları var allah düşman başına vermesin 789569 sosyetik mahalleye taşındım bide ama çocuk heryerde çocuk muşş onu anladım allahım küçücük şeyler o kadar ses nasıl yapıo anlamadım uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni ekleştim:) bayıldım bu siteye ya mükemmel yanii üye olurkende zorlanmadım hiçç bazı siteler malüm annemin kızlık soyadını bile istiyo:)umarum hoşgelmişimdir umarım beni seversiniz:) cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aramıza hoş geldin yorgunruh.... evet sitemiz gerçekten çok güzeldir... ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya mesajınızı bile tesadüfen okudum nasıl kullanılır bu site:)) dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yukarıda son mesajlar var.Oraya tiklayip son yazilan mesajlari okuyabilirsiniz. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ettim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bişi daha sorcam ama kızmayın üyelik bilgilerimi nasıl değiştirebilirim peki tuh788 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM. |