![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisimbatım .. doktorum.. nerelere gidiyosunuz... gittiğiniz yerden buralara bağlantı kuramaz mısınız... gerçi gönül bağımız hep var ama.. harfsel bağda arıyor insan.. yinede çok güzel günler geçirin.. her ne sebep ile gidiyor olsanızda.. mutluluklar yaşayarak dönün... sevinçli güzel haberlerinizi bizlere duyurun.. ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bindik bi alamete gidioz kıyamete sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) utananadam vallaaa ben kıyamete falan gitmiyorum işlerim var daha benim dr beycik sende git newyork una ben buralardayım ama az bir süre gelemicem aranıza telaşa mahal yok dönüşümde enteresan yazılarımı okursunuz bildiğiniz üzere benim yazılarımı takip ediyorsanız eğer hayatın ta içindendir ,biraz hüzünlü olsamda asi ,hırçın ve savaşçı bir cat56 ortada fol ve yumurta yokken bişi yazmak istemiyorum fol ve yumurta olunca omlet yaparız birlikte sevincli hem burdayım çarşamba gününe dek yahu tırmalamaya devam edicem beni zileyin siz bakın birçok başlık açıyorum yazın oralara katılın susmayın tırmık geliooooooooo 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yarın sabah takrardan yatcam ameliyat masasına parça alıncak ciğerimin alt kısmından zaten bu ciğerimiparça parça alıp bitircekler bende de kanser felan kalmayacak wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bişe sorcaktım bu canlı fm yayını ne için diğer radyolar gibi müzik çalması içinmi yoksa başka amaç için mi 9 u bekledim anca müzik çalıyoı aydınlatırsanız iyi olur şimdiden teşekkür. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol emelcim ark5 benim yok biryere gitmiom bi işim var onu halledip döncem sevincli benden kurtuluşunuz zor be güzelim cat56 aldınız başınıza işte Alıntı:
|
genel yayın akışı ile ilgili fikirleriniz önerileriniz var ise sayet paylaşabilirsiniz. sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yanıtınız için teşekkürler.Güzel bi site hatta örneğine rastlamadım.Çok şeyde öğrendim ve uyguluyorum.sadece şaşırdığım bir şey var site sahiplerinin (siteyi yönetenlerin )bütün insanlarla nerdeyse tek tek ilgilenmesi.Bu aşk sevgi hizmet yada tanımlayamayacağım şey nerden geliyo.herneyse boşverin süpersiniz takipçinizim sürekli...çok şeyler öğrenecem daha çooook. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |