![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu arada sitemizin üye sayısı 10 binlere yaklaştı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sağol pisicik..sudan korkmayan cesur yüreğim benim..ben kedileri çok severim..küçükken nerede kedi görsem kucağıma alır sevmek isterdim..artık nasıl sevmektiyse o,kedicikler can havliyle..elbiselerimin göğsüme gelen yerini yırtarlardı..sonra bir yavru kedi almış ablam ben iş seyahatindeyken..eve geldim..pıtırcık dolaşıyor evin içinde...karşıdan seviyorum..bir ara..ablam hayal sen kedileri çok severdin..istermisin şimdi bu,onu hissedip gelsin ayağının dibine, miyavlasın beni kucağına al diye..aradan yıllar geçmiş kedi sevmeyi unutmuşum..kedicik zaten çok minik..yürümeyi bile beceremiyor..güldüm ben...konuşuyoruz ablamla işten güçten, kalkmış köftehor,ayağımın dibine gelmiş kucak istiyor..aldım tabi..anladı benim kendi familyasından olduğumu..göğsümde uyudu..aylarca, sabah uyanır toprağına pislettikten sonra gelir suratını ağzıma vurup kendisini öptürerek beni uyandırır..mamasını yerdi..sonra boşver sonrasını... kedileri çok severim ben ..onlar doğduklarında bilge olarak doğarlar...tüm kedilere saygılı sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) buraya gelipte bize bir merhaba demeyen onbinlere sataşayım yatcam..bir kaç kişiyi ayrı tutarak konuşuyorum..efendim onlar kendilerini biliyor zaten...diğer onbin sayını içinde olanlar ..ayol bir merhaba deyin...ay dur vazgeçtim..daha önemli bir şey geldi aklıma...şimdi söleyin bakiiim bizi onbinlermi okuyo... sevincli şu ana kadar secret hariç( o kaç sattı bilmiyorum) on bin kişi tarafından okunan kitabı boşverin, yazı varmı?...(o kadar kitap okunmadığını biliyoruz..millet olarak kitap okumadığımız söyleniyor)..arkadaşlar bizleeeeer,yazısı onbin kişi tarafından okunan yazarlarız..şurda 20- 30 kişi en çok okunan yazıları yazıyoruz...içerik ne olursa olsun..okunuyor...bana bi şeyler oluyor...yükselmeye başladım..oturduğum yerde..astral değil..uçuyorum resmen..kendimi tarif edebilmem için uçan adam smileyi olması lazım..biz neymişik be abi...bu moralle hepinize iyi geceler der..uyumaya giderim..halloooo onbinler bu gece rüyalarınıza uçuyorum..ve size neden yazmıyosunuz bakiiiim diye hesap soruyorum.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
alk78 thumbsanim ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese selam bavul hazırlıodum bi bakam dedim siteye pazar pazar nie hareketli değil bu sitee dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 burda dr kardeşim birazdan herkes gelir meraklanma sen tehdit ediyorum tırmlarm diye koşa koşa geliyorlar vallahi aa34,bende önümüzdeki hafta çarşambadan sonra 1 hafta kadar olamıcam dönüşte neden ve sebeplerini yazarım uzun uzun anılar biriktirmeye farklı ve mecburi bir ortama gidecegim sen anlarsın dr. ark5 herşeyin hayırlısı bakalım . terli345 şaşkın dusun elveda ile merhaba arasında sıkıştım galiba şimdilik hoşçakal demek zamanı sadece muaama cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anladım ablam anladım hadi hayırlısı bakalım takip edecem seni peşini bırakmak yok güngün rapor alacam 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) eyvallahh dr kardeşim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 PM. |