![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) PAMİRMÜHÜR... bu ara sevinç üstüne sevinç ne kadar güzel haberler bunlar... blissy maşallah sitemize.. arada düzelecek olumsuz haberleri alsakta genel olarak bi hareket bi bereket.. nası sevindiriyor bizi bu güzel haberler anlatamam.. kendi adıma tarifi yok bu sevincin.. çok ama çok sevindim.. ark5 yolun açık olsun... telkinler blokajlarını çözmüş.. çekim yasasıda devreye girmiş.. çekilin yoldan pamir geliyor... ttli3 ttli3 sana yardımı olacak yolunu aydınlatacak her şey ve herkez hayatına yönlensin inşallah... onayi arzu ettiklerinin kolayca gerçekleşmesi için evren gerekli tüm çözümleri önüne sersin.. şevkin çok olsun vee vizyonda güzel bir film izleyelim.. güzel gelişmelerinden haberdar et bizi.. ne kadar yoğun olursan ol... burda izini bırak bizim için.. utananadam sevgiler.. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben cavap yazana kadar sen nolduda yukarıda ki nesajı yazdın be kuzum anlamadım.. kim dedi öle olumsuz şeylerii ... okuma öyle her gördüğün yorumu falan ben bakarım senin falına ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) doğru söylüyorsun shamanic olurmu olur..gelsin bebişlerde nasıl gelirlerse gelsinler..bu gün iyi bir gün olacak dedim ve oldu pamirimdende güzel haberler aldık..çok şükür bin şükür pamirim allah tamamına erdirsin..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın ve açsın.. pisikocuğum ben neskafe içerim..gözüm başka türlü açılmaz..ama sütü hiç bişeyciklere değişmem..serde kedilik varya...pisicik yanlış anlama aslan burcu olduğumu ima ettim..aslanlar kedinin büyüğü diyolar ya...tırmalama hemen...bi anlayıp dinle..aaa yedik tırmığı, istifa ettim..kedi cinsinden..şimdi ben balık burcu desem..tırmalamazda.. yutar beni pisicik..en iyisi kova herhalde..pisiler suyu sevmez diye bir rivayet dolanıyor ortalıklarda..hepinize saygılı sevgiler vede iyi geceler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
balık burcu olsanızda yemem kıyamam ki hayal bile edemem yahu blook ben çok iyi bir yüzücüyüm hayalcim bildiğin sudan korkan ödlek cat56 alakam yoktur sevgiler saygılar herkese ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla gecenin bu vaktinde benide güldürdünüz hayalablam sen çok yaşa emi aa34 pisimbat seninde bu kedice yorumların çok hoş,harikasın tırmalasanda sendeki bu içtenlik varken sanırım okşuyormuş gibi gelir insana,burdan gördüğüm kadarıyl tırnaklarını kesmişsin acıtmasın diye,kedi tırnaksız olmaz ama sende yok gibi s456 hepinizde ayrı ayrı mucizeler gibisiniz...atakan bey ne iyi yapmış burayı açmakla.yoksa ben sizi nerde bulurdum...süper yaaa buraya da yazdım sonunda...kendimi aşıyorum ben,yazarken hep diyorum ki,yahu bir dur hemen atlama seni kim tanıyor ki?sonra da amaaaan boşver tanınsan ne olcak tanınmasan ne olcak herkez kucaklaşmış sıcacık sevgiyle ben niye bu sevgi yumağında üstelik kendimi bu kadar severken sizlerden mahrum edeyim,dimi ama? sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydıııın.. ayy sitede yalnızım galiba, pamir cim ne güzel şeyler yazmışsın öyle,allah daim etsin inşallah... bu arada gerçekten nerde bu asisler yahuuu,hakkatten sırra kadem bastı galiba.... asisleeeeeer nerdesiiiin kardeeeeş,bises ver bakiiiiim... hayal abla ve pisicik siz kedigiller de pek hoşsuz yaaaaf.... cat3500 cat56 cat3500 cat56 cat3500 cat56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yalnız değilsin suzzy cim hepimiz buralardayız... iyi ki var şu kedi familyası... sayelerinde yuvamız güzelleşiyo... hülyaa cım atlaa her yere dök içinde ki mucizeleri sende sayfalarımıza .. burada kimse misafir değil hepimiz aynı ailenin fertleriyiz.. yazki anlayalım .. öğrenelim.. birbirimizi tamamlayalım.. sevgiler.. günün düşündüren gülümsemeleri.. http://img522.imageshack.us/img522/2...tur2007dx7.jpghttp://hagayret.googlepages.com/kari...atur3-full.jpg ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 maaaaawwwwwwwww miiiiiyyyawwwwwwwwwwww sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tv de ne gördüm arkadaşlar. müjdat gezen yok mu? bi filminde kızı evlenmeye ikna etmek için uğraşıyor.neyse;sonra diyor ki; "benimle evlen seninle Avrupa'ya balayına gidecez.Avrupayı gezdirecem sana kız. edirne,keşan,tekirdağ,çorlu" khkh56 khkh56 khkh56 gülmekten yere yattım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) akşam eğlenceliğiniz... kiss3 avrupa dan sevgilerle khkh56 [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=rCCLUPPoPEk&eurl=http://www.baktabul.com/komik-videolar/28054-karikatur-videosu.html[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 PM. |