![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili Shamanic bişe sorabilirmiyim örtmeniiiimmm örtmeniiiimmmmmmmmmmmmmm gulensmiley hismiley ben nasıl resim eklicem ekleyemiyommm...... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ahhhh ahhhhh.... sevilmezmi keratalar , hepimizinki ömürlü ark5 ark5 ark5 ve sağlıklı olsun lar inşallah |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba arkadaşlar aşağıdaki mesajı eft bölümünde de yazdım ama burada daha çabuk dikkat çekecaği için tekrar yazmak istedim... Ynt: EFT HAKKINDA « Yanıtla #96 : Dün 10:22:52 ÖS » Alıntı Değiştir -------------------------------------------------------------------------------- merhaba... eft benim de çok ilgimi çekti. Bu sebeble uygulamalı eft eğitimi için bugün bu konuda uzman bir merkez ile görüştüm.. Min. 5 kişilik bir grup oluşturulması şartı ile kişi başı 170 ytl ye hemen bir sınıf açabilecekleri teyidini aldım...Eğitim 1 günlük...İstanbul da olan ve/veya İstanbul'a gelebilecek konu ile ilgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne güzel demiş b456 Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz: İki başımız var, bir tek bedenimiz. Ne kadar dönersem döneyim çevrende: Er geç baş başa verecek değil miyiz? Hayyam |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba seyhan actionsmile eğitmen kim acaba . .. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün bişey öğrendim insan hiç uyumadan da bi gün geçirebiliomuş allahım hiç uyumadım şimdide uyuyasım gelmio artık nöbetlere laptop götürmücem |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) HELP HELPPPPPP psiko ilgilenilmesi gereken bir daire baskani var !!!!! ne yapabilirsin ama acil müdahale gerekiyor 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhaba Shamanic.. Eğitmenin adı Yesim Cimcoz.. kendisi ile mailleştim.. oldukça bilgili ve pozitif bir insan.... Aşağıdaki link kişi ile ilgili sana fikir verebilir... http://www.yesimcimcoz.com/index.php...d=21&Itemid=33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
size düşen cenaze hizmetlerini aramak o kkadar 8977 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
seyhan cım sağol ama anadolu yakasında yeri ben avrupa yakasındayım ... bu yüzden bu tarfalarda olsaydı takılmıştım peşine.. yeşim hn. ın da sitesine üyeyim .. gerçekten çok pozitif bir yapısı var.. buralarda da bülent bey vardı galiba ben yine onu takip edeyim ... onun da bu ara sesi soluğu çıkmıyorr... dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM. |