Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 26-10-2007 03:15 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

indigoo muuu smil56 vallaha yaa s45apk

pisimbat 26-10-2007 04:07 PM

pc05 kahvemi aldım geçtim köşeme ehh hadi bakalım doluşun cafemize yoksa biliyorsunuz resmi olarak tırmalama yetkim var sevincli

eylo 26-10-2007 04:13 PM

öyle yalnız başına kahve içilmez bende geldim yanına kahvesmiley

PAMİRNAZLI 26-10-2007 04:18 PM

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoğunluğum nedeniyle yazamıyordum.Güzel gelişmeler olmuş Psikocum iyileşmiş Sezenim nihayet anne çok şükür hepinizi iyi buldum. Bi güzel haberde benden olsun arkadaşlar şu anda bi taslak hazırlıyorum ben inanıyorumki olacak.Asislerin kulakları çınlasın 35 yaşına kadar parayı buldum gibi 44 Asisler söz % konuşmadık ama seni unutmicam. Kendi mesleğime devam ederek hayat kalitemizi nasıl arttırabileceğimi düşünüyordum uzun zamandır. Ama geçen hafta gördüğüm bir rüya sonrasında ne yapmam gerektiğini biliyorum Zaten çekim yasası iş başında O yolu bana açıyor Şükürler olsun. 128956

shamanic 26-10-2007 04:33 PM

sanada bi maşallah takıyım PAMİRMÜHÜR cüm... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ipityThumb.jpg şükürler olsun... bir çoğumuzun hayatında böyle mutluluk verici gelişmeler olduğu için... darısı darda olanların başına.. asisler demişken o nerelerde yahu 4897 .. bilen var mı .. epeydir haber vermedi kendinden.. sağlık ve afiyette olsunda.. ben de bi kahve yapayım barii.. eksik kalmıyım kahvesmiley sevincli

PSİKO 26-10-2007 04:40 PM

bende geldim bana kahve yasak ama bende bi süt alayımbari utananadam

shamanic 26-10-2007 05:12 PM

http://www.saniter.com.tr/saniter/im...emaster/st.jpg pisiko bey buyrun sütünüz efem...
hayal ablam bu bizim yeni doğacak bebişler var ya indigoluları solladılar... kristal çocuk olarak gelcekler dünyaya.. cilgin897
özellikleri daha bilgece olacak .. süper olacaklar yani ablamm süperrr..
sevincli

PSİKO 26-10-2007 05:20 PM

süt için sağolun
herkese tavsiye ediom amaa bu cafede kadınlar sadece çay içiolar n9598

PAMİRNAZLI 26-10-2007 08:14 PM

smil56 Shamanic özledim seni nasılsın? Psikocum hoşgeldin nasıl oldun umarım iyisindir.. Yarın asisleri msnde göremezsem ararım zaten onun yönlendirmelerine ihtiyacım var. Aslında hepinizin yönlendirmelerine ihtiyacım var. Sıkılmazsanız kısaca anlatayım. Asislerle konuştuğumuzda ne istediğine net karar ver ve iste yolu bulursun gibisinden bi cümle kurmuştu. Ben muhasebeciyim yani edebiyat sadece hobi benim için yinede amatörce yazdığım hikayelerim var.Geçen hafta uyur uyanık bir rüya gördüm elimde bir hikayem ve film setinde oyuncular. Evet dedim buldum. Bunu senayoya çevirmem lazım. Sonra iyide benim o camiadan hiç tanıdığım yokki bu işler torpille olur dedim arkadaşla konuşurken (yine umutsuzluk 4897 ) Ama öyle düşündüğüm sırada bir yönetmen yardımcısı ilginç bi şekilde hayatımın içindeymiş (Arkadaşımızın sevgilisi ) Ve arkadaşım benden bahsetmiş sevgiliside benim yazdıklarımı okuyacağını söylemiş . Çok heyecanlandım. Sonra ama dedim ben nasıl senaryoya çevirebilirim hiçbirşey bilmiyorum.Ve Senaryo yazımı ile ilgili kocamaaan bir kitap elime geçti. Ama dedim benim zamanım yok (oğluşum geldi ya) A aaa oğlum saat sekizde uyumaya başladı üstelik 3 günde tatil. E bundan sonrasını getirmezsem ben karakaçanım wave .. Tabi bu başlangıç sadece ama Harry Potter'ın yazarı Rowling bu seriye başlamadan önce ne kadar zor koşullarda yaşadığını ve insanın kendisine inanmasıyla herşeyi başarabileceğinin edebiyat dalındaki en iyi örneği.. Rowling'in izindeyim.. thumbsanim

PAMİRNAZLI 26-10-2007 08:22 PM

Ben niye vasızmışım kararsız ve işbirlikçiymişim. ağla yok öle bişe
Burç yorumlarını esef ve şiddetle kınıyorum n9598 Ben yardımsever iyiniyetli karşısındaki insanları koşulsuz seven sadık ve vefalı biriyim.
Kendimide seviyom herkesi seviyom sizide seviyom. Burçların olumsuz yönlerini reddediyor Tüm burçların olumlu yönlerini sevgiyle kabulleniyorum. Ayrıca en büyük bjksmile ve buda akşam akşam bana gelsin uy897 k8908 uy897 wave guitar derty

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM.