Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 01-11-2007 02:00 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

[youtube=425,350]D8NsdGULsDI[/youtube] heytt bee! buradayım.!!! Princess Tutu- Lacrimosa- Mozart la başlamak istedim geceye seven varmıdır? lacrimossa sevincli

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 02:15 PM

emel cim..
you tube den yada diğer yerlerden nasıl indiriyorsunuz bu güzel şeyleri..
banada anlat bende eklemek istiyoooom...
ve bu işi yaparken forum açık mı olyor...
hele bi anlat baaaakiiim gurbaaan...

25emel 01-11-2007 02:40 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
emel cim..

hayatım gayet basitt ana sayfayı acıyorsun orada öneriler bölümü var Foruma Nasıl Video Eklerim? oradan atakan tarif etmiş çok kolay olarak benim anlatımım pek ii sayılmaz kafanı allak bullak ederim girlhaha

shamanic 01-11-2007 04:45 PM

dünyanın en güzel bayanları güzel akşamlarınız olsun inşallahh.... kiss3

2 gündür iş görüşmelerim vardı... biri anyada biri konyada .. e burası da istanbul çıkınca yola... klaıyosun valla sokaklarda..
biraz daha artarsa istanbulun nüfusu ve trafiği gönüllü olarak sosyal fobili olucam ona göre... hih33

pamir cim nikah salonunda buluşuruz demişsin ama biz yaklaşık 10.000 kişilik bir aileyiz fazla yük olmayalım... girlhaha

emel öğrendinmi şekerim.. kimmiş bu saman altından su yürütenler... dusun gerçi böyle güzel su yürütmelere can kurban... darısı bekarların başına... ttli3
hadi kızlar su akar bulur yolunu... thumbsanim

hayal abla ile suzzy ne kadar güzel demek eski dostlar çıktınız.. ark5 bu forum nelere kadir... heyyt bee blissy

daha okuyamadığım bir sürü konu var bana müsade.. diğer sayfalarda karşılaşırız nasıl olsa sevincli

25emel 01-11-2007 04:53 PM

bacım en güzel bayanları demişinde erkekler alınmasın s45apk e aslında düşündüm de alınmazlar herhalde dogru söze sevincli

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 05:52 PM

sevgili shamanic...
evet biz hayal ablayla eski tanışık çıktık ve bu tamamen tesadüf oldu,çoook severim kendisini gerçektende ablamız o bizim..
senin içinde şöyle bişey demeden geçemiycem arkadaşım.....
benim hayatıma girmiş olan çok sevdiğim bir arkadaşımı andırıyorsun tarz olarak, şu an kendisi bana çoook uzaklarda,
DERYA,
bu arkadaşımın tayini çıktı,kayseride şu an....
ve inan gidişini aylarca kabullenemedim,şimdi şimdi biraz alıştım yokluğuna,
oda senin gibi bildiği her şeyi paylaşırdı benimleve bizlerle,inanılmaz esprili bi yanı vardı,neşe saçardı bulunduğu ortama, onun yanında normal bi şekilde durulmaz sürekli gülünür ve eğlenilirdi.
çoğu zaman ağlancak halimizede gülerdik...o yaklaşık bir yıldı yok msn den görüşüyoruz.... b456 b456
işte
sen gibi oda neşelendirirdi bizleri...
şimdi düşünüyorumda belkide bir derya daha girdi hayatıma.
ve binlerceee DERYA...
BEN GÖNÜLDEN BAĞLANDIM SİZLERE...
SAĞOLUN..
çooook duygulandım bu ara ağlayasım geliyor zaten...
88a 88a

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 05:54 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
emel cim..

hayatım gayet basitt ana sayfayı acıyorsun orada öneriler bölümü var Foruma Nasıl Video Eklerim? oradan atakan tarif etmiş çok kolay olarak benim anlatımım pek ii sayılmaz kafanı allak bullak ederim girlhaha

çook mers. bi bakayım barii ttli3

hayalayaz 01-11-2007 06:21 PM

evvet vavlide sultanı yatırdım yoruldun sen diyerekten..bi selam vereyim dedim işlere dalmadan..hepinize selamlar ve saygılı sevgiler en kocamanından... kiss3 pisicik sana özel bir öpücük kiss3

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 06:33 PM

hayal ablaaaaaa...
hoş geldiiin naaber yazışmayalı...

shamanic 01-11-2007 06:46 PM

suzzy yanaklarım gene al al oldu utananadam utananadam ... ark5
belki deryanın duyguları akmıştır bana da onları aktarmışımdır sana... sevgilerimi ilet kendisine.. onayi

emel cim yakışıklı beyler az katılım gösteriyorlar ya onun için öyle dedim.. belki gaza gelip karışırlar aramıza bizde varız diye.. ttli3 ( 12389 işe yarar mı dusun )

hayal abla bizde isteriz öpücük... bizimki de genel olsun ama olsun bizene bizde isteriz... sevincli

farelerin intikamı catsle buda bu akşamın eğlenceliği
http://w3.balikesir.edu.tr/~osinan/intikam.gif http://img131.imageshack.us/img131/4769/200601056gp.gif

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 AM.