![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydıııııın hepinize en aydınlık günlerden birisi olsun bu gün..suzyciğim sanada günaydın...arkadaşlar..buluşmak için facebook'a ihtiyacımız kalmadı..arkadaşlar buradada birbirini buluyor..biz suzzyle burada buluştuk,daha önceden tanışıyormuşuz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ewweeeet.... ben ben çooook mutlu oldum dün geceden beri eskileri kurcalıyorum abla senin benede sana ileteceğim çok güzel hatıra resimlerin var bi gü onları sahibine vericem... sana çooook teşekür ederim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar Nasılız bugün? Sezen bebişlerimiz nasıl? Bu arada yakında Oldukça oragize bir Hayatım değişti toplantısı yapabiliriz. Bir nikah salonunda dilimin altında bir bakla var ama ben çıkarmayacağım. uy897 Sadece mutluluklar diliyor gerçek aşkı bulduğuna canı gönülden inanıyorum arkadaşım.Hep mutlu ol emi art56art56 Hepinizi seviyorum iyiki varsınız k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nedir o bakla.. hayırlı olsun mu desek acaba?güzel haberler ver bize pamir.. hadi bakalım bekliyoruz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Durum şudur İki genç birbirlerini görür ve vurulur ikiside birbirlerinin doğru insan olduğuna inanır şimdi sıradaki adım esas adamın esas kıza romantik bir akşamda güller serilmiş bir ortamda bir buzun içerisinde bir tek taş sunmasına gözlerinin içine bakarak evlen benimle demesine kalmıştır olay.İstersen senaryosunu replik ve mimiklerini de yazarım. 25889 Hepimize gerçek aşklarını bulmalarını temenni ediyorum. TÜM AŞIKLARA hedef alıp vursan da özenli sözlerin oklarıyla süslemedim harfleri adını oluşturanların dışında dökmedim yüreğimi kimsenin gözlerine ey aşk beni yağmala aşk beni tara... bilsin hiçbir şey umrumda değil dağlarım yaralarımı çabuk geçsin öğrenirken hasretinle sevişmeyi gözyaşlarım akabilirler özgürce içimde öyle güzelsin ki onu kirletmeyeceğim seninle bağlasan durmaz göndersen gitmez laftan anlamaz sözümü dinlemez başına buyruk duyguları savruk beni bana kırdıran bu gönül canıma düşman yanıyor bedenim acıyor içim yoktan anlamıyor benliğim bitmiyor geceler geçmiyor günler adı aşk bu eziyetin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 ne güzel hayırlı olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heaaaayt.... nerdesiniz a dostlaaaar.. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 burda yaww miiiiiiyyyyyyyaawwwwwwwww wave dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nabeer pisicik.. valla shamanic olmayınca kimsenin siteye baktığı falan yogaliba |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |