Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hülyaa 31-10-2007 04:18 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

herkeze günaydııııınnn...sezencim durumun böyle olmasaydı o saatte yenir mi derdim n9598
ama senin durumun farklı,olsun yemişsin artık kızma kendine afiyet bal şeker olsun,yarasın bebişlere vitamin olsun..ama rahatsız da oluyorsan uyuyamıyorsan tabi o kadar yeme o saatte...sonra kızarsın kendine,,ee canım şu durumda da kendine kızman uygun olur mu..suç yemeklerde,en lezzetli yiyecekler insanı rahatsız eden,sağlıksız yiyecekler...olur mu canım?aaaa...bak sağlıklı yiyeceklere sessiz sakin,yiyorsun hiçbir şey olmuyor,ne kilo alıyorsun nede miden rahatsız oluyor...evet bu lezzetli yemekleri kınıyorum,suçlu onlar,bu kadar leziz olmamalıydılar... khkh56 khkh56 khkh56

25emel 31-10-2007 07:20 AM

ya kardeşim durumu böle de gecenin 12 sinde 4 lahmacun yenir mi 789569 bak bebeler de rahatsız olmuşda uyuyamamışlar tuh788 gözünü seveyim sezen canın çekti 1 ye tatmin olsun hissiyat ...hamileliğin açısında da önemli çok kilo almaman... söz hangi gözün dersen o gözünü seveceğim ark5

su_oguz@hotmail.com 31-10-2007 07:22 AM

merabalaaar....
sezeeen afiyetler olsun sana yarasın....
eee nerde bu millet dökülün bakalııım...
8977 8977 8977 8977 8977

su_oguz@hotmail.com 31-10-2007 07:25 AM

asisleeer...nerelerdeydin kaç günlerdir kardeş..
hoş gelmişseeeen....
wave wave wave wave

Sezennl 31-10-2007 07:39 AM

evet ya bakin 3 saat uyumum ama gece neler yaotim:P utu yaptim aylardim ertelegim utumu. bilasik makinam bozulmustu ici disi bilasik doluydu onlari yokadim gece sabah 7de uyudum ama simdi uyandim 3 saatlik uykuyla neyse birdaha lahmacun yiyemiycem cunki buzlukta nekadar lahmacun varsa bastim coppe evde cekirdek bastim cope one oleyle ya misafir gelirse onune hemen koyayim diye hazirladigim yiycekleri boyle bazen ben oturup yiyorum.

haklisniz valla suc bende degil lezetli yiyecekler hehehee. neyse uzmeyim kendimi deginiz gibi bebislerim yuva yapacaklar onlarada lazim benden daha yemiyorlar sanirim 5haftalikene benden yemeye basliycaklarmis simdi kendi kendilerine ida ediyolar. benden yemeye bas;asinlar oburlarki benim bebeklerim obur olur incecik olurum ozaman ben:PPP

25emel 31-10-2007 07:56 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
evet ya bakin 3 saat uyumum ama gece neler yaotim:P utu yaptim aylardim ertelegim utumu. bilasik makinam bozulmustu ici disi bilasik doluydu onlari yokadim gece sabah 7de uyudum ama simdi uyandim 3 saatlik uykuyla neyse birdaha lahmacun yiyemiycem cunki buzlukta nekadar lahmacun varsa bastim coppe evde cekirdek bastim cope one oleyle ya misafir gelirse onune hemen koyayim diye hazirladigim yiycekleri boyle bazen ben oturup yiyorum.

haklisniz valla suc bende degil lezetli yiyecekler hehehee. neyse uzmeyim kendimi deginiz gibi bebislerim yuva yapacaklar onlarada lazim benden daha yemiyorlar sanirim 5haftalikene benden yemeye basliycaklarmis simdi kendi kendilerine ida ediyolar. benden yemeye bas;asinlar oburlarki benim bebeklerim obur olur incecik olurum ozaman ben:PPP

allah iyiliğini versin emi inceccik olurmuş girlhaha
sevgili kardeşim fazla kilo alırsan hamilelikle ilgili sorunlar yaşarsın. o yüzden ben sana dikkat et fazla kilo alma diyorum.du sana daha açıklayıcı veriler bulayım dusun

su_oguz@hotmail.com 31-10-2007 08:31 AM

bu arada shamanic yok ortada 4897 4897
blook blook blook

25emel 31-10-2007 08:51 AM

evet yaa en son sen yaz ben yemek yapıyorum rüya tabiri yaparım dedi sonra kayboldu. dusun alla alla acaba yine görüyor ama sesini iletemiyormu bize acaba hismiley shmanicc oradaysan 3 kez ekrana tıkla hismiley sevincli

su_oguz@hotmail.com 01-11-2007 06:28 AM

çok şükür sitemiz açıldı tekrar....
günaydııııın,millet nassınız bakalım.....
hayal ablam sanada günaydıııın.....
k8908 k8908 k8908

hayatimdegisti 01-11-2007 06:35 AM

Sitemizde teknik bir sorun vardi dün akşamdan beri ulaşılamıyordu.Neyse sorun giderildi tekrar yayindayiz... blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 PM.