![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
şaka biyana pisiciğim neyin var...????? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [color=teal][i][b]arkadaşlar.. ben dün akşam yanınızdaydım ama yanıtla butonum çalışmadı bi türlü.. o yüzden hissettiremedim yanınızda olduğumu... ruh gibiydim.. birinizde demediniz ki geldiyden 3 kere ekrana tıklat... utananadam bu günün eğlenceliği.. gününüz güzel geçsin.. http://img228.imageshack.us/img228/760/132jkrc4.gif http://img216.imageshack.us/img216/1286/20050519wp4.jpg |
selimciğim bu aşk, sevgi işte adı her ne ise burda gelişti..koşulsuzca..nasıl olduysa atlamışım gelişini hoşgelişler etmemişim sana..hoşgeldin arkadaşım..safalar getirdin safalar bulmanı dilerim..seni tanıyabilmemiz için bir günlük aç kendine..bunun bize faydası kadar sanada faydalı olacağını göreceksin..insan yazdıklarını okurken kendisini sobeliyor..ve değiştirmesi gereken düşünce kalıplarını...tutup kulağından atıveriyor kolayca..veya çıkış noktası göremediğinde iyi niyetli birileri öyle bir şey yazıyorki..içi ısınıyor insanın,daha aydınlık düşünmeye başlıyor..aydınlanmış günler diliyorum hepimize saygılı sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmm millettt!!! sevincli gününüz aydın olaaa.... hpm1 |
minik bir kist var onu alıcaklar tahlile götürücem merak etme aslan gibiyim ayy aslan dedim atakan aslan resmide koy yaaaaaaaa 44 smileyy midri nedir onlardan işte |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisdimat gecmis olsun allah acil sifalar versin amin |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisimbatım bir an evvel hayırlı sonuçlarını bildir bize.. bu arada orpheo baban çıktımı hastaneden.. durumu nasıl iyi oldumu.. emel ve orpheo yada pisiko ile iletişim kurabilen arkadaşlar... son gelişmeler nedir.. arkadaşımızdan heber alan varmı.. meraktayım bilgilendirin lütfen.. dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yahu panik yapmayın ortada fol yok yumurta yok daha kötü bişide olsa ben üstesinden gelirim evellallah lütfen üzülmeyin çünki üzlülecek birşey yok iyi temminileriniz ve dualarınız için teşekkür ederim akşama gelicem buralardayım şimdi gitmeliyim arkadaşlar |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM. |