Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayalayaz 30-10-2007 06:23 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

emel konuştum gittim dr. ile lokal yapcakmış sonuc göre gerisi işte ayyyrahat nefes aldım kurmıcam artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun gssmile
ne doktoru ne lokali bana bakın noluyor orda..ne hastalığı..benden izinsiz hasta olanmı var.. n9598...
şaka biyana pisiciğim neyin var...?????

shamanic 30-10-2007 06:32 AM

[color=teal][i][b]arkadaşlar.. ben dün akşam yanınızdaydım ama yanıtla butonum çalışmadı bi türlü.. o yüzden hissettiremedim yanınızda olduğumu... ruh gibiydim.. birinizde demediniz ki geldiyden 3 kere ekrana tıklat... utananadam
bu günün eğlenceliği.. gününüz güzel geçsin..
http://img228.imageshack.us/img228/760/132jkrc4.gif http://img216.imageshack.us/img216/1286/20050519wp4.jpg

hayalayaz 30-10-2007 06:35 AM

Alıntı:

yanıtınız için teşekkürler.Güzel bi site hatta örneğine rastlamadım.Çok şeyde öğrendim ve uyguluyorum.sadece şaşırdığım bir şey var site sahiplerinin (siteyi yönetenlerin )bütün insanlarla nerdeyse tek tek ilgilenmesi.Bu aşk sevgi hizmet yada tanımlayamayacağım şey nerden geliyo.herneyse boşverin süpersiniz takipçinizim sürekli...çok şeyler öğrenecem daha çooook.
]
selimciğim bu aşk, sevgi işte adı her ne ise burda gelişti..koşulsuzca..nasıl olduysa atlamışım gelişini hoşgelişler etmemişim sana..hoşgeldin arkadaşım..safalar getirdin safalar bulmanı dilerim..seni tanıyabilmemiz için bir günlük aç kendine..bunun bize faydası kadar sanada faydalı olacağını göreceksin..insan yazdıklarını okurken kendisini sobeliyor..ve değiştirmesi gereken düşünce kalıplarını...tutup kulağından atıveriyor kolayca..veya çıkış noktası göremediğinde iyi niyetli birileri öyle bir şey yazıyorki..içi ısınıyor insanın,daha aydınlık düşünmeye başlıyor..aydınlanmış günler diliyorum hepimize saygılı sevgiler..

25emel 30-10-2007 07:26 AM

slmm millettt!!! sevincli gününüz aydın olaaa.... hpm1

pisimbat 30-10-2007 08:00 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

emel konuştum gittim dr. ile lokal yapcakmış sonuc göre gerisi işte ayyyrahat nefes aldım kurmıcam artık ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şükürler olsun gssmile
ne doktoru ne lokali bana bakın noluyor orda..ne hastalığı..benden izinsiz hasta olanmı var.. n9598...

bir şeyim yok haaylcim telaşa mahal yok hem bilmezmisin cat56 hiç hastalanmaz sağlam varlıklarızdır bizler

minik bir kist var onu alıcaklar tahlile götürücem merak etme aslan gibiyim
ayy aslan dedim atakan aslan resmide koy yaaaaaaaa 44 smileyy midri nedir onlardan işte

Sezennl 30-10-2007 08:09 AM

pisdimat gecmis olsun allah acil sifalar versin amin

hayalayaz 30-10-2007 08:18 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

bir şeyim yok haaylcim telaşa mahal yok hem bilmezmisin cat56 hiç hastalanmaz sağlam varlıklarızdır bizler

ayy aslan dedim atakan aslan resmide koy yaaaaaaaa 44 smileyy midri nedir onlardan işte

çok sevindim pisiciğim, allah dert verip derman aratmasın..aslan smileyine itirazım olmaz valla..öyle bir smiley bulursan sevinçle kullanırım. atakaaan hadi kuzum buluver...nerden bulunduğunu bilsem ben arıcam..

shamanic 30-10-2007 08:28 AM

pisimbatım bir an evvel hayırlı sonuçlarını bildir bize..
bu arada orpheo baban çıktımı hastaneden.. durumu nasıl iyi oldumu..

emel ve orpheo yada pisiko ile iletişim kurabilen arkadaşlar... son gelişmeler nedir.. arkadaşımızdan heber alan varmı..

meraktayım bilgilendirin lütfen..
dusun

pisimbat 30-10-2007 08:41 AM

yahu panik yapmayın ortada fol yok yumurta yok daha kötü bişide olsa ben üstesinden gelirim evellallah lütfen üzülmeyin çünki üzlülecek birşey yok iyi temminileriniz ve dualarınız için teşekkür ederim

akşama gelicem buralardayım şimdi gitmeliyim arkadaşlar

ayses 30-10-2007 08:45 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

çok geçmiş olsun...acil şifalar t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:37 AM.